03.12.2012      15:21
HP Connected Music

HP in založba Universal Music Group predstavljata HP Connected Music

Nova platforma uporabnikom po Evropi nudi ekskluzivno glasbeno izkušnjo. V Sloveniji je bila prvič predstavljena s koncertom skupine Zebra Dots.

Podjetje HP predstavlja podrobnosti sodelovanja z vodilno glasbeno založbo Universal Music Group (UMG) na področju Evrope, Srednjega Vzhoda in Afrike (EMEA). Skupna platform HP Connected Music prinaša ekskluzivne nagrade in bogate vsebine evropskim uporabnikom. Inovativno sodelovanje sta HP In UMG na prvem skupnem dogodku proslavila s koncertom ameriške skupine No Doubt, 6. novembra, v Parizu, ki je bil edini letošnji evropski nastop te skupine v živo. HP Slovenija je novo platformo predstavil s koncertom mlade domače debitantske skupine Zebra Dots v Kavarni Sputnik, v Ljubljani.

Platforma HP Connected Music je v regiji EMEA na voljo na vseh HP-jevih novih namiznih in prenosnih osebnih računalnikih z operacijskim sistemom Microsoft Windows 8 ter ljubiteljem glasbe prinaša nova glasbena doživetja pri poslušanju nekaterih najbolj priljubljenih svetovnih glasbenih umetnikov .

Koncert skupine No Doubt je bil prvi v nizu dogodkov, ki jih HP načrtuje v Evropi in na katerih se bodo predstavili glasbeni umetniki, ki imajo podpisano pogodbo z založbo Universal Music. Platforma HP Connected Music je na voljo na HP-jevih računalnikih z operacijskim sistemom Windows 8 in bo uporabnikom zagotovila dostop do ekskluzivnih doživetij ter jim omogočila, da se v naslednjem letu udeležijo dogodkov, na katerih bodo nastopili njihovi najljubši glasbeniki.

Z ekskluzivnimi vsebinami in dostopom do vrhunskega kataloga glasbenikov pod okriljem založbe Universal Music Group platforma HP Connected Music postavlja glasbo v središče HP-jevih najnovejših osebnih računalnikov za domače uporabnike.

Povsem nova glasbena izkušnja
Uporabniki lahko prek aplikacije HP Connected Music na HP-jevih računalnikih z operacijskim sistemom Windows 8 dostopajo do ekskluzivnih paketov HP Music Rewards Packages, ki vključujejo:
  • HP-jeve dogodke: dostop do ekskluzivnih predstavitev s koncerti glasbenikov pri založbi Universal Music Group;
  • Glasbena doživetja: priložnosti za izkušnje, ki jih ni mogoče kupiti z denarjem, kot so ekskluzivna osebna srečanja z ustvarjalci, obiski v snemalnem studiu ter kosila s priljubljenimi glasbeniki; ter
  • Potovanja VIP: ekskluzivne priložnosti za obiske glasbenikov, vključno s prevozom in nastanitvijo.
Uporabniki HP-jevih novih računalnikov z operacijskim sistemom Windows 8 bodo lahko dostopali tudi do ekskluzivnih storitev, ki so na voljo s platformo HP Connected Music. Te vključujejo 90 dni predvajanja glasbenih vsebin z brezplačnim dostopom do polnega kataloga založbe Universal Music, ki je najobsežnejši v svoji panogi. Uporabniki lahko v 90-tih dneh prav tako vsak mesec brezplačno prenesejo 10 datotek MP3. Ta možnost je na voljo uporabnikom novih prenosnikov HP Spectre in HP Envy, ki temeljijo na operacijskem sistemu Windows 8.

Ob prvi skupni predstavitvi je Eric Cador, višji podpredsednik in direktor HP-jeve skupine za tiskalniške in osebne sisteme v regiji EMEA dejal: »Uporabniki si želijo, da bi jim njihove osebne naprave zagotavljale vrhunsko zabavo, in pri HP verjamemo, da so osebni računalniki danes nepogrešljivo orodje, ki uporabnikom prinašajo zabavno izkušnjo ter jim omogočajo ustvarjanje, uporabo in izmenjavo priljubljenih vsebin,« je dodal, »v sodelovanju s podjetjem Universal Music Group lahko HP-jeve inovativne hibridne, prenosne in namizne računalnike, ki temeljijo na operacijskem sistemu Windows 8, povežemo z edinstvenimi glasbenimi izkušnjami ter uporabnikom zagotovimo dostop do nekaterih najbolj priljubljenih svetovnih glasbenikov.«

»Rezultat tega inovativnega partnerstva bo odlična uporabniška izkušnja za nove poslušalce. Veselimo se, da bomo lahko s pomočjo HP-jevih tehnologij zagotovili glasbene izkušnje tako ljubiteljem glasbe na uveljavljenih trgih kot tudi tam, kjer do sedaj ni bilo zakonitih digitalnih glasbenih storitev,« je dodal Olivier Robert-Murphy, vodja skupine za razvoj novih poslovnih priložnosti pri založbi Universal Music Group.

Dostopnost
Platforma HP Connected Music je v regiji EMEA na voljo na vseh HP-jevih novih osebnih računalnikih z operacijskim sistemom Microsoft Windows 8. Dostopnost posameznih predstavljenih novosti se lahko razlikuje od države do države in je lahko odvisna tudi od razničnih pogojev.

Povezave:HP

Kako je tehnologija spremenila vaše življenje?

Kako drastično je tehnologija spremenila svet?

Revolucionarno odkritje: Baterije, ki jih lah... 6
FerdoPiš  |  Ni tu "ekonomske računice" - Magda Velep...
Novi telefoni Nokia na voljo v prvi polovici ... 1
skeptik  |  Ja, in prosim, da zdaj vsak teden napiše...
Google izbrisal več kot 900 milijonov piratsk... 1
domen.valentinuzzi  |  ma nobenga navadnga folka ne bo nobedn p...
Prihaja prvi poceni telefon, ki bo nadomestil... 4
sibyte  |  Ni procesorja in ustrezne baterije, da b...
Prihaja prvi poceni telefon, ki bo nadomestil... 4
zgubar  |  gre za dodaten zaslon!