Računalništvo, telefonija
16.03.2012 13:43

Deli z drugimi:

Share

HP predstavlja prenovljene prenosnike Pavilion

HP predstavlja prenovljene prenosnike Pavilion
HP predstavlja prenovljene prenosnike Pavilion

Podjetje HP je predstavilo prenosne računalnike Pavilion s prenovljenim oblikovanjem in izboljšanimi možnostmi. Prenovljeni prenosniki odražajo HP-jev novi pristop k oblikovanju Mosaic, ki zagotavlja, da je vsak prenosnik edinstven, vendar obenem zasnovan na enakih temeljih oblikovanja.

Mozaični pristop (Mosaic) k oblikovanju je podaljšek pristopa MUSE, ki ga je podjetje predstavilo maja 2010 in v ospredje postavlja kakovostne materiale, uporabnost, privlačen videz ter uporabniško izkušnjo. Mozaični pristop k oblikovanju združuje raznolike elemente pristopa MUSE, kot so bogate barve, vrhunski materiali in namenske oblike, ter ustvarja enoten oblikovalski jezik, ki združuje celotno ponudbo prenosnih računalnikov. Podobno kot pri mozaiku vsaka družina HP-jevih prenosnikov predstavlja del celote in se z ostalimi povezuje v čudovito skupno podobo HP-jeve družine izdelkov.

Oblikovanje prenovljenih HP-jevih prenosnikov Pavilion g6 in g7 navdihujeta tesna povezanost in prepletenost. Zaznamujejo jo zaobljeni, posneti robovi in natančno oblikovanje. Prenosniki družine HP Pavilion g so na voljo v bleščeče črni, zimsko modri in rubinasto rdeči barvi ter se odlikujejo po uporabniku prijazni zasnovi in eleganci. Še zlasti izstopajo z nekaterimi skrbno izbranimi podrobnostmi, med katerimi so tipkovnica z ločenimi tipkami, numerična tipkovnica in sledilna ploščica iz obdelanega materiala. HP-jevi prenosniki g6 in g7 uporabnikom omogočajo, da pri vsakodnevni uporabi računalnika uporabljajo napredne dodatke, kot so HP-jeva integrirana spletna kamera, zvočniki Dolby Advanced Audio in Altec Lansing ter povezava USB 3.0 za hitrejši prenos datotek.

Doživetje zvoka izboljšujejo tako oblikovni kot funkcionalni elementi. Kromiran trak na robu zvočnika služi kot vizualni element, razkriti zvočniški pas pa zagotavlja boljšo usmeritev zvoka.

Novi HP-jevi prenosniki Pavilion dv6 in dv7 so tanjši in z zaobljenimi robovi izražajo kinetično energijo. Družino prenosnikov zaznamujejo oblikovanje iz brušenega aluminija ter zaobljeni robovi. Na voljo so v modni črni barvi ter se zahvaljujoč na dotik mehki spodnji plošči pri prenašanju udobno prilegajo dlani. Tehnologija Beats Audio in štirje notranji zvočniki zagotavljajo povsem novo doživetje zvoka. Izpostavljeni zvočniški del je integriran z zaslonom in zvok usmeri neposredno k uporabniku, s čimer zvočno izkušnjo še dodatno izboljša.

Obe seriji uporabljata tehnologiji HP CoolSense, ki zagotavlja nižjo temperaturo prenosnikov tudi ob uporabi zahtevnih programov, ter HP ProtectSmart za zaščito trdega diska v primeru potencialno nevarnih udarcev. Družina dv vključuje tudi varnostno programsko opremo HP SimplePass, ki temelji na prepoznavanju uporabnikovega prstnega odtisa.

Prenovljeni HP-jevi prenosniki z elementi oblikovanja Mosaic bodo predvidoma na voljo 8. aprila, HP Pavilion g6 in g7 bodo na voljo od 449 EUR dalje, HP Pavilion dv6 in dv7 pa od 649 EUR dalje.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več