Računalništvo, telefonija
03.07.2012 18:54

Deli z drugimi:

Share

HP Spectre XT za domače in poslovne uporabnike

HP SpectreXT je izjemen prenosnik Ultrabook, ki zagotavlja vrhunsko izkušnjo in izjemno zmogljivost.
HP Spectre XT za domače in poslovne uporabnike
HP Spectre XT za domače in poslovne uporabnike

Prenosnik HP SpectreXT je izdelan iz najbolj kakovostnih materialov ter se ponaša s povsem kovinskim ohišjem z jasnimi linijami in kontrastno mehko teksturo. Zasnovan je za mobilnost, saj v višino meri le 14,5 milimetrov in tehta komaj 1,395 kg . Opremljen je s 33,8-centimetrskim (13,3-palčnim) zaslonom z ozkim okvirjem. Vključuje disk SSD s kapaciteto do 256 GBin baterijo, ki zagotavlja do osem ur delovanja brez napajanja.Poln nabor vmesnikov, kot so Gigabit Ethernet, USB 3.0 in HDMI, zagotavlja več načinov povezovanja.

HP SpectreXT zagotavlja hitrost, ki jo uporabniki potrebujejo. Izjemno hiter disk SSD mSATA in tehnologija Intel Rapid Start Technology omogočata hiter zagon in prehod iz stanja pripravljenosti. Temelji na najnovejših procesorjih Intel Core ter vključuje tehnologijo Intel Smart Connect Technology, ki med mirovanjem prenosnika samodejno posodablja e-pošto.

HP SpectreXT zagotavlja višjo zmogljivost programske opreme ter vključuje polne različice izdelkov Adobe Photoshop Elements 10 in Adobe Premiere Elements 10. Uporabnikom izdelkov HP Spectre je namenjena posebna telefonska številka za tehnično podporo.

Za varnost zaupnih podatkov in zaščito pred spletnimi grožnjami prenosnik HP SpectreXT vključuje tudi enoletno zaščito Absolute Data Protect, dveletno zaščito Norton Internet Security,ter zaščito Intel Identity Protectionz naprednimi varnostnimi možnostmi.

Zasnovan je za bogato in kakovostno doživetje zvoka, ki jo zagotavlja tehnologija Beats Audio s štirimi zvočniki in priključkom za slušalke.


HP SpectreXT bo predvidoma na voljo konec julija po začetni ceni 1099 EUR.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več
Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več