11.12.2012      13:55
HP Information Optimization

HP rešitve sproščajo moč velikih količin podatkov

Nova ponudba povečuje donos upravljanja z informacijami

HP je na svojem največjem dogodku v regiji, na HP Discover v Frankfurtu, predstavil nove in izboljšane rešitve za upravljanje s podatki iz svoje ponudbe HP Information Optimization. Novosti pomagajo podjetjem upravljati, razumeti in koristiti raznolike in številčne poslovne podatke.

Donos informacij je vrednost, ki jo organizacije ustvarjajo z vlaganjem v informacijske rešitve, storitve in vire, da bi dobile pregled nad svojim poslovnim okoljem in sprejemale boljše in hitrejše poslovne odločitve.

Velike količine podatkov, t. i. »Big Data«, obsegajo strukturirane podatke iz tradicionalnih podatkovnih baz, nestrukturirane podatke v videih, slikah, elektronskih poštah, tekstih ipd., ter polstrukturirane podatke, ki jih zbirajo senzorji in naprave. Digitalni univerzum naj bi do leta 2015 zrasel na 8 zetabajtov(1), s čimer shranjevanje podatkov in njihovo upravljanje postaja velik izziv. In sodeč po raziskavi(2), ki jo je naročila družba HP, skoraj 60 odstotkov vodilnih odgovarja, da njihova organizacija ni opremljena s pravimi rešitvami za vpogled v velike količine podatkov. Samo 10 odstotkov vodilnih je potrdilo, da je njihova organizacija vključila nestrukturirane podatke v svoje procese in strategijo.

Z novimi rešitvami družbe Autonomy in HP Vertica, ki poslujeta pod okriljem HP, ter novimi rešitvami HP Converged Infrastructure, HP omogoča podjetjem in vladam ustvariti vrednost iz 100 odstotkov razpoložljivih strukturiranih, polstrukturiranih in nestrukturiranih informacij.

HP pomaga strankam upravljati informacije z inteligentnimi rešitvami

Da bi odgovoril na pričakovanja v zvezi z upravljanjem velikih količin podatkov je HP razširil svoj portfelj HP AppSystems in strankam ponudil več izbire in večje zmogljivosti z Apache™ Hadoop™, HP Vertica Analytics Platform in Autonomy eDiscovery okolji.

Autonomy Legal and Compliance Performance Suite je celovita rešitev, ki strankam omogoča prepoznavati in odpravljati tveganja, razumeti, zaščititi in koristiti informacije, vzdrževati skladnost z lokalnimi, zveznimi in mednarodnimi regulativnimi predpisi.  Rešitev poganja Autonomy Intelligent Data Operating Layer (IDOL), unikatno orodje za prepoznavanje vzorcev, ki razume koncepte v vseh oblikah informacij. Autonomy Legal and Compliance Performance Suite vključuje tudi vodilne rešitve za arhiviranje, zaščito podatkov, upravljanje podjetniških vsebin (angl. »enterprise content management (ECM)«), eDiscovery in upravljanje posnetkov.

HP Proactive Care za SAP optimizira infrastrukturo, ki poganja SAP rešitve, omogoča hitrejše analize velikih količin podatkov, vključno z analizo trendov aplikacij, načrtovanjem kapacitet in merjenjem izkoristka sistemskih virov.

Nadgrajen portfelj HP Converged Storage odpravlja administrativno kompleksnost, zmanjšuje stroške in nadgrajuje pregled nad informacijami v virtualiziranih in »Big Data« okoljih ter računalniških oblakih.

HP svojim strankam omogoča razumevanje podatkov

HP Vertica Analytics Platform 6.1 je analitična platforma naslednje generacije, namenjena optimizaciji in izkoristku velikih količim podatkov – z vključenimi analitičnimi paketi, izboljšano zmogljivostjo, nadgrajeno integracijo z Hadoop in poenostavljeno namestitvijo Amazon EC2 v oblaku.

Nova rešitev HP Telco Big Data and Analytics omogoča ponudnikom komunikacijskih storitev preoblikovati podatke z več virov, vključno z izkušnjami in željami uporabnikov, v uporabno poslovno inteligenco.

Delavnica HP Big Data Strategy Workshop nudi strankam rešitve v odgovor na njihove največje izzive, povezane z upravljanjem informacij, da lahko te uporabijo razpoložljive podatke za hitrejše sprejemanje pravilnih odločitev.

Hitre, inteligentne in ključne odločitve na osnovi podatkov

Autonomy Marketing Performance Suite, ki jo poganja Autonomy IDOL, omogoča tržnikom razumeti, privabiti, vključiti in pridobiti kupce v realnem času, kar povečuje tržni delež in prihodke. Paket vključuje vodilno ponudbo za upravljanje z izkušnjami strank, tržno optimizacijo in večkanalno analitiko.

(1)      IDC Predictions 2012: Competing for 2020, dokument 231720, december 2011, Frank Gens.

(2)      “HP Research: Information Optimization,” Coleman Parkes Research, oktober 2012.

Povezave:HP Discover 2012, HP

Kako je tehnologija spremenila vaše življenje?

Kako drastično je tehnologija spremenila svet?

Ekskluzivno! Apple potrdil zanimanje za podro... 1
benx  |  "Ekskluzivno!"? kaj točno??
Revolucionarno odkritje: Baterije, ki jih lah... 11
pravi.bog  |  Ja, če z bakreno žico (dovolj debelo, da...
Zelo slaba novica za lastnike najboljšega pre... 39
Bigpodgurc  |  Sorri cw ne razumes kr po domace pism