16.10.2013 15:15

HP z novimi rešitvami za tiskanje v svetu mobilnosti

HP 1200w Mobile Print Accessory

HP je nedavno predstavil nove tiskalnike, multifunkcijske naprave in skenerje ter nove, varne mobilne rešitve, s katerimi lahko poslovni uporabniki tiskajo kjerkoli in kadarkoli.

Izjemna rast podatkov, ki jih ustvarja vse več mobilnih zaposlenih, spodbuja organizacije k premisleku o načinu izvajanja posla in upravljanja informacij. HP v skladu z »novo podobo prihodnosti« (angl. »New Style of IT«) na te izzive odgovarja z zagotavljanjem poslovnih tehnologij za tiskanje, ki povečujejo produktivnost v hibridnem, digitalnem in papirnem, okolju.

Preprosto in bolj varno mobilno tiskanje
Do leta 2015 bo 37 odstotkov poslovnih uporabnikov po vsem svetu mobilnih. Zato se morajo organizacije odzvati na megatrend mobilnosti z rešitvami, ki so preproste za uporabo, povečujejo učinkovitost in zmanjšujejo varnostna tveganja.

Nove rešitve za tiskanje:

• Dodatna oprema za mobilno tiskanje HP 1200w in HP JetDirect 2800w omogoča funkcionalnost brezžičnega in NFC prenosa podatkov med pametnimi telefoni, tabličnimi in prenosnimi računalniki na eni strani ter novimi in že nameščenimi tiskalniki HP LaserJet in Officejet na drugi. Cenovno dostopne dodatke je moč enostavno namestiti preko USB vhoda ali namenskega vhoda na napravi.
  • HP LaserJet Enterprise M800 je prva serija tiskalnikov in multifunkcijskih naprav na trgu s funkcionalnostjo varnega tiskanja na dotik in neposredno brezžično povezavo, preko pametnega telefona ali tabličnega računalnika z NFC vmesnikom. V modela M880 in M830 je vgrajena tudi »flow« tehnologija, ki poenostavlja opravila s papirnatimi in digitalnimi dokumenti v podjetju. Med predstavljenimi novimi napravami serije M800 sta tudi modela M806 in M855, pa tudi serija tiskalnikov HP Colour LaserJet Enterprise M750.
  • Posodobljena rešitev HP ePrint Enterprise sedaj nudi več povezljivosti z napravami, predvsem mobilnimi. Aplikacija ePrint Enterprise je sedaj na voljo za Blackberry 10, aplikacija HP ePrint Enterprise for Good pa za naprave z Android in iOS operacijskimi sistemi.

Nove LaserJet naprave

Z novimi tiskalniki in multifunkcijskimi napravami za majhna in srednje velika podjetja (SMB) lahko stranke poenostavijo delovna opravila z digitaliziranimi procesi. Med novostmi v HP ponudbi najdemo prvi t. i. »flow« skener za poslovne uporabnike in najmanjšo multifunkcijsko napravo družbe HP doslej.

• HP Scanjet Enterprise Flow 5000 s2 je namizni skener za zanesljivo in hitro preoblikovanje papirnatih dokumentov v digitalne, ki jih je moč urejati. Uporabniki lahko skenirane dokumente pošljejo direktno v aplikacijo za shranjevanje in upravljanje vsebin v oblaku, kot je HP Flow CM, omrežne mape ali Sharepoint aplikacije. HP EveryPage tehnologija jim pri tem pomaga, da ne izgubijo nobenega lista.
  • HP LaserJet Pro MFP M125/M127 so najmanjše multifunkcijske naprave družbe HP s funkcionalnostmi enobarvnega tiska, skeniranja, kopiranja in faksiranja in prve naprave v svojem razredu s 7,6 cm uporabniškim vmesnikom na dotik.
  • Nove HP Color LaserJet Pro MFP M176/M177 multifunkcijske naprave so središče za upravljanje dokumentov v podjetju s povezovanjem v rešitve, kot so HP Flow CM Professional, Google Docs ali Box.net.

Dodatne informacije o novih rešitvah za tiskanje so na voljo tukaj.

Cene in dostopnost

• Dodatek za mobilno tiskanje HP 1200w bo na voljo v novembru z začetno ceno 38 EUR.
  • HP JetDirect 2800w for FutureSmart Fleet bo na voljo v decembru z začetno ceno 50 EUR.
  • Naprave serije HP LaserJet Enterprise M880 bodo na voljo v novembru s cenami od 8.239 EUR.
  • HP LaserJet Enterprise M830 bo na voljo v oktobru s ceno od 10.449 EUR.
  • HP LaserJet Enterprise M806 bo na voljo v oktobru s cenami med 3.499 EUR in 5.499 EUR. HP Colour LaserJet Enterprise M855 bo na voljo v novembru s cenami med 3.799 EUR in 5.599 EUR.
  • Naprave serije HP Colour LaserJet Enterprise M750 bodo na voljo v novembru s cenami od 2.399 EUR.
  • HP Scanjet Enterprise Flow 5000 s2 je že na voljo s ceno od 799 EUR.
  • Naprave serije HP LaserJet Pro MFP M125/M127 bodo na voljo v februarju 2014.
  • Naprave serije HP Colour LaserJet Pro MFP M176/M177 bodo na voljo v februarju 2014.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več

BROTHER CEE GmbH