09.06.2015 09:42

Httpool v partnerstvu s Twitterjem

Httpool je kot Twitterjev prodajni partner 3. junija v Ljubljani organiziral brezplačne delavnice in zagotovil informacije iz prve roke ob pomoči Twitter strokovnjaka, Scotta Thwaitesa. Doslej se je na Twitterju odvilo čez 40 kampanj za Slovenijo in Hrvaško!
Twitterjev strokovnjak, Scott Thwaites, v akciji.

Scotta Thwaitesa je pot v začetku junija iz njegove pisarne v Londonu pripeljala v Ljubljano, kjer je bil eden od predavateljev na letošnji konferenci o digitalnih komunikacijah DIGGIT.

Izobraževalnega dogodka se je udeležilo približno 50 slušateljev in Slovenije in Hrvaške, med njimi iz podjetij Red Bull, Deichmann, T-2, Amis, KD, AMZS, Akrapovič, Agrokorja, Inovatif, Zavarovalnica Triglav, Telekom, Simobil, Ilirija, Sensilab in drugi.

Doslej se je na Twitterju odvilo čez 40 kampanj za Slovenijo in Hrvaško. Na Twitterju jih lahko najdete pod naslednjimi računi: @RedBullSi, @moderna_int, @tedvanet, @iStyleSlovenija, @visitljubljana, @HBOAdria, @vipnetHRV, @Croatia_hr, @hrvatskitelekom, @MaybellineHR in drugimi.

Skupaj so odgovorili na vprašanja, o katerih se oglaševalci velikokrat sprašujejo, preden prično oglaševati na Twitterju:

• Zakaj je za blagovne znamke pomembno, da se pojavijo na Twitterju, odprejo Twitter račune in pričnejo komunicirati
  • Koliko in kakšno vsebino potrebujejo, da so lahko konkurenčni na Twitterju
  • Kakšne so smernice komunikacije in zakaj je potrebno graditi skupnost na Twitterju
  • Zakaj je pomembno uporabljati različne vsebine
  • Kako Twitter izkoristiti tudi kot prodajni kanal
  • Primerjava Twitterja z ostalimi kanali, kakšne so prednosti Twitterja

“Twitter je edinstven zaradi javnega dostopa in uporabe v realnem času. S tem ljudem na enostaven način omogoča, da so na tekočem z vsem, kar jih zanima. Blagovnim znamkam, ki so prisotne na področju Centralne in Vzhodne Evrope, pa to omogoča odličen način povezovanja z obstoječimi in potencialnimi potrošniki v povezavi z njihovimi interesi, s pravim sporočilom v pravem trenutku,” dodaja Scott Thwaites, ki je pri družbi Twitter odgovoren za odnose s partnerji v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki.

“Veseli nas, da so bili naši gostje navdušeni nad dogodkom in prizadevali si bomo, da bo teh vse več, saj je prav dobro poznavanje uspešnih primerov iz prakse ključnega pomena, da blagovne znamke izkoristijo potencial, kot ga ponuja Twitter,” je o dogodku povedal Aleksander Mitrović, direktor Httpool Slovenije in Hrvaške.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HTTPOOL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri HTTPOOL d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HTTPOOL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več