Računalništvo, telefonija
16.10.2017 17:00

Deli z drugimi:

Share

Huawei predstavil Mate 10 in Mate 10 Pro

Huawei predstavil Mate 10 in Mate 10 Pro
Huawei predstavil Mate 10 in Mate 10 Pro

Na ekskluzivni svetovni predstavitvi je Huawei Consumer Business prikazal svoje najnovejše naprave iz serije Huawei Mate. Huawei Mate 10 in Mate 10 Pro sta prebila ovire znotraj industrije z novim Kirinom 970, Huaweijevo prvo procesorsko platformo z umetno inteligenco. Huawei Mate 10 in Mate 10 Pro ponujata vrhunsko inteligentno mobilno izkušnjo, obogateno s funkcijami, ki temeljijo na umetni inteligenci, skupaj s strojnim učenjem, ki resnično razume, kaj potrebujete in kako doživljate svet okoli sebe.

“V začetku leta je Huawei postavil vizijo za prihodnost mobilnih naprav. V jedru je bila umetna inteligenca in s tem začetek razburljivega novega obdobja,” je povedal Richard Yu, izvršni direktor Huawei Business Consumer Group. “Z izpolnjevanjem obljube o umetni inteligenci prinaša nova Mate serija prihodnost, ki je briljantno oblikovana za obogatitev vaših življenj. Je točno to, kar ste si želeli.”

Ključne lastnosti

  • Kirin 970, prvi procesor z umetno inteligenco na svetu z namensko nevronsko procesno enoto (NPU).
  • Huawei FullView Display prinaša minimalen rob okoli zaslona ter podporo HDR10 standardu za intenzivno žive in svetlejše barve.
  • TÜV certificirana Huawei QuickCharge tehnologija hitrega polnjenja ter 4.000 mAh baterija, ki jo upravlja umetna inteligenca.
  • Nova Leica dvojna kamera s SUMMILUX-H objektivoma, ki se ponašata z f/1.6 zaslonko in zaznavanjem scene ter subjekta v realnem času in ustvarjanje bokeh (zamegljeno ozadje) učinka s pomočjo umetne inteligence.
  • Povsem nov in poenostavljen EMUI 8.0, ki temelji na Androidu 8.0.

Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50