09.12.2011 09:37

Enostavna integracija med aplikacijami in procesi ter programsko opremo v oblaku

Zanesljiva in enostavna platforma za upravljanje z dinamičnimi spletnimi stranmi

Cast Iron Systems je vodilni ponudnik na področju programske opreme kot storitve (Software as a Service, SaaS) ter integracije aplikacij v oblaku. Od leta 2001 do danes je izvedel na tisoče uspešnih integracij pri strankah po celem svetu, sedaj pa je del IBM-ove družine programske opreme. Omogoča enostavno integracijo med obstoječimi aplikacijami in procesi ter programske opreme v oblaku, s čimer prinaša kar najnižje stroške in najhitrejšo povrnitev investicije.

Podjetja stremijo k poenostavitvi sistemov in zniževanju stroškov, tako namreč povečujejo lastno fleksibilnost. Glede na napovedano skokovito rast programske opreme kot storitve oziroma v oblaku, postaja Cast Iron Systems ključni element pri zagotavljanju najustreznejših in hitrih rešitev. Na razpolago so v obliki fizične naprave, virtualnega stroja ali storitve v oblaku.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MARMIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MARMIS d.o.o.

Tivoli Storage Manager v6.2

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MARMIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11