16.02.2017 11:32
Posodobljeno 7 let nazaj.

iF nagrade za dizajn

Huawei je osvojil kar pet iF nagrad za dizajn.

iF nagrade za dizajn so podeljene s strani najstarejšega inštituta za dizajn v Nemčiji, ki je mednarodno prepoznan kot neodvisen, natančen in zanesljiv. Huawei je na izboru že bil nagrajen, to leto pa je osvojil nagrado za kar 5 svojih naprav. Očitno je prava kombinacija zmogljivosti in funkcionalnosti tisto, kar prepriča uporabnike po vsem svetu.

Razglasitev je potekala na mednarodnem forumu industrijskega dizajna v Hanoverju v Nemčiji. Po izstopajočem dizajnu so letos na izboru prepoznali pet naprav Huawei.

• Huawei Mate 9 Pro s simetričnim telesom in 2k ukrivljenim zaslonom.
  • HUAWEI Mate 9 Pro Smart Cover, ki je narejen iz visokokakovostnega in okolju prijaznega materiala, s katerim nudi kar najboljšo zaščito za telefon.
  • HUAWEI nova Plus, paradni konj, namenjen mlajši generaciji, predstavlja novost v dizajnu, saj je prvi produkt Huawei, ki ponuja G3 ukrivljenost prednjih vogalov, kar daje napravi mehak pridih. Tudi zadnja stran je ukrivljena in kovinska, kar daje občutek dinamičnosti in sijaja.
  • Soustvarjena z avdio strokovnjakom Harman Kardon je tablica HUAWEI MediaPad M3 postregla z 2k resolucijo zaslona in dvojim zvočnikom, ki ponuja odlično kakovost zvoka.
  • HUAWEI FIT fitnes ura z okroglim dizajnom je moden in hkrati športen produkt, katerega ogrodje je narejeno iz aluminija.

iF nagrado je Huawei sicer že prejel leta 2016 za Huawei Watch in Huawei Nexus 6. Huawei je zavezan izdelavi najboljših produktov, ki so nadgrajeni z naprednim industrijskim dizajnom. Huawei bo tudi v prihodnosti sodeloval z največjimi imeni modne in dizajnerske industrije, med najbolj odmevni sodelovanji iz preteklosti pa lahko najdemo Swarovski, Porsche Design, Ricostru in druge.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več

PLANET GV d.o.o.