Računalništvo, telefonija
16.02.2017 11:32
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

iF nagrade za dizajn

iF nagrade za dizajn
iF nagrade za dizajn

Huawei je osvojil kar pet iF nagrad za dizajn.

iF nagrade za dizajn so podeljene s strani najstarejšega inštituta za dizajn v Nemčiji, ki je mednarodno prepoznan kot neodvisen, natančen in zanesljiv. Huawei je na izboru že bil nagrajen, to leto pa je osvojil nagrado za kar 5 svojih naprav. Očitno je prava kombinacija zmogljivosti in funkcionalnosti tisto, kar prepriča uporabnike po vsem svetu.

Razglasitev je potekala na mednarodnem forumu industrijskega dizajna v Hanoverju v Nemčiji. Po izstopajočem dizajnu so letos na izboru prepoznali pet naprav Huawei.

  • Huawei Mate 9 Pro s simetričnim telesom in 2k ukrivljenim zaslonom.
  • HUAWEI Mate 9 Pro Smart Cover, ki je narejen iz visokokakovostnega in okolju prijaznega materiala, s katerim nudi kar najboljšo zaščito za telefon.
  • HUAWEI nova Plus, paradni konj, namenjen mlajši generaciji, predstavlja novost v dizajnu, saj je prvi produkt Huawei, ki ponuja G3 ukrivljenost prednjih vogalov, kar daje napravi mehak pridih. Tudi zadnja stran je ukrivljena in kovinska, kar daje občutek dinamičnosti in sijaja.
  • Soustvarjena z avdio strokovnjakom Harman Kardon je tablica HUAWEI MediaPad M3 postregla z 2k resolucijo zaslona in dvojim zvočnikom, ki ponuja odlično kakovost zvoka.
  • HUAWEI FIT fitnes ura z okroglim dizajnom je moden in hkrati športen produkt, katerega ogrodje je narejeno iz aluminija.

iF nagrado je Huawei sicer že prejel leta 2016 za Huawei Watch in Huawei Nexus 6. Huawei je zavezan izdelavi najboljših produktov, ki so nadgrajeni z naprednim industrijskim dizajnom. Huawei bo tudi v prihodnosti sodeloval z največjimi imeni modne in dizajnerske industrije, med najbolj odmevni sodelovanji iz preteklosti pa lahko najdemo Swarovski, Porsche Design, Ricostru in druge.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več