Računalništvo, telefonija
12.11.2011 13:49
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Imejte varno in prijazno mrežno shrambo s prenovljenimi NETGEAR ReadyNAS-i

NETGEAR®, Inc., globalni proizvajalec mrežne opreme, ki snuje inovativne izdelke za potrošnike, podjetja in ponudnike mrežnih storitev, je ta teden predstavil prenovljene ReadyNAS Duo in ReadyNAS NV+ mrežne shrambe.
Imejte varno in prijazno mrežno shrambo s prenovljenimi NETGEAR ReadyNAS-i
Imejte varno in prijazno mrežno shrambo s prenovljenimi NETGEAR ReadyNAS-i

Poslovni uporabniki in medijski navdušenci lahko odslej dostopate do podatkov dvakrat hitreje, po 30% nižji ceni v primerjavi s podobnimi rešitvami na trgu, s 24/7 podporo in 3-letno garancijo. S pomočjo prenovljenega grafičnega vmesnika, ki vas intuitivno vodi čez postopek namestitve, si boste lahko v le 8 klikih ustvarili oblak za shranjevanje in dostop do glasbe, filmov, video vsebin in dokumentov od kjerkoli po svetu.

2-bay ReadyNAS Duo v2 in 4-bay ReadyNAS NV+ v2 poneseta zanesljivost, cenovno dostopnost in enostavnost uporabe na še višjo raven. Oba sistema podpirata hot-swap vložišča za trde diske in samodejno razširitev kapacitet shranjevanja ter USB 3.0 pogon (novost na tržišču) za 20% hitrejši backup. Osvežena photo-sharing aplikacija omogoča hitro in enostavno izmenjavo slik brez uporabe dodatne programske opreme in dodatnih stroškov. Izboljšana ReadyNAS Remote mobilna aplikacija za iOS, Android, PC in Mac platforme omogoča 128-bitni SSL mobilni dostop (pametni telefoni, tabličniki) do mrežne shrambe od kjerkoli. Prav tako oba sistema omogočata stream glasbe, HD filmov in fotogalerij na domače medijske naprave, kot so HD TV-ji, igralne konzole in medijski predvajalniki.

Veliko manjših podjetij je dandanes priča drastičnemu povečanju kapacitet digitalnih vsebin, npr. slikovni materiali, video arhivi in druga multimedija. Poleg tega uporabniki želijo do mrežnih shramb dostopati preko mobilnih telefonov, tabličnikov in drugih mrežnih naprav od kjrekoli ter hkrati imeti sproten in zanesljiv back-up. NETGEAR ReadyNAS sistemi te probleme brez težav rešujejo in tako postajajo stalni partner manjših poslovnih okolij, ki so usmerjena v prihodnost.

Tako poslovni kot tudi navadni uporabniki se povezujejo z vedno več napravami, iz več lokacij, in z več informacijami kot kadarkoli prej. Izmenjava podatkov med napravami in oddaljenimi lokacijami postaja vedno bolj zapletena. NETGEAR’s ReadyNAS Duo v2 in NV+ v2 sta cenovo dostopni, zmogljivi in uporabniku prijazni NAS napravi, ki učinkovito shranita ogromne kapacitete podatkov, omogočata enostavno izmenjevanje, konstanten in varen mobilni dostop, sprotno razširitev kapacitet in stalni back-up vaših neprecenljivih podatkov.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem DOMEX, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri DOMEX, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem DOMEX, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več