19.04.2016 14:25

Info-kod skupina ponovno pridobila status Zebra Premier partnerja in uradnega servisa

Skupina Info-kod je potrdila svoje znanje in ponovno dosegla najvišji naziv “Zebra Premier Partner”. Istočasno so recertificirali svoje tehnično znanje in podaljšali naziv uradnega “ZASP” servisa.

Info-kod bo tako še naprej cerficiran in uraden servis za servisne storitve za enega vodilnih proizvajalcev tiskalnikov Zebra. Še naprej bodo nudili tehnično podporo za redno vzdrževanje in hitro razreševanje težav. V skladu s potrebami po nadgradnji ali dodatnem razvoju pa tudi dodatno svetovanje. Celotna skupina, ki obsega tudi istoimenska podjetja s Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Makedonije in Srbije bo tako imela dostop do cenejših delov in elitnega znanja s strani Zebre.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640