26.01.2017 13:45

Interaktivna izkušnja za RFID tehnologijo

RFID nalepke so enostaven način, kako lahko vsakdanji predmet spremenite v 'pametni' predmet.

Si predstavljate, da bi lahko RFID tehnologijo uporabili za uvedbo interaktivne izkušnje v poslovnem prostoru? Oglejte si spodnji primer … takšno rešitev lahko pripravimo tudi za vašo trgovino ali prodajni prostor.

RFID oz. radio-frequency identification je inovativna tehnološka rešitev, ki omogoča enostavno sledljivost proizvodnih predmetov, orodja, polizdelkov in izdelkov ter celo inovativne komunikacijske rešitve – npr. marketinške kampanje.

Kako jo uporabiti?

Prodajalci v fizičnih trgovinah lahko RFID uporabljajo kot interaktiven sistem za prikaz lastnosti njihovih prodajnih produktov. Z enostavno namestitvijo RFID oznake v obliki obeska, nalepke ali kartice na izdelke ter vzpostavitvijo monitorja za prikazovanje podatkov boste poskrbeli za interaktivno uporabniško izkušnjo vaših obiskovalcev.

Še več možnosti …

Lahko pa naredite tudi korak dlje in podatke na RFID oznaki povežete z vašim skladiščnim sistemom ter obiskovalcem omogočite realno prikazovanje podatkov o dosegljivosti želenih artiklov, jim svetujete sorodne artikle ali pa jim sporočite kdaj bo izbrani artikel v akciji in jih povabite k vpisu na e-mail listo, kjer bodo o akciji obveščeni.

Poglejte primer, ki so ga za športne copate Nike uvedli v eni od športnih trgovin v tujini …

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IDENTIKS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IDENTIKS d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IDENTIKS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več