Računalništvo, telefonija
08.01.2013 11:12

Deli z drugimi:

Share

iPad za en cent? Seveda je možno! A le do konca januarja!

iPad v Si.mobilovem paketu Mobilni internet II pri iSpot za samo 1 cent.
iPad v Si.mobilovem paketu Mobilni internet II pri iSpot za samo 1 cent.

V trgovini iSpot so spet presenetili z izjemno priložnostjo! Tokrat lahko do novega iPada pridete za le 1 cent. V iSpot vam bodo svetovali certificirani strokovnjaki za Apple izdelke in vam pomagali poiskati rešitev povsem po vaši meri. Uredili vam bomo naročniško razmerje Mobilni internet II in vam ob predaji iPada Retina Cellular 16 GB črne ali bele barve ponudili tudi podaljšano garancijo z zavarovanjem s posebnim 15% popustom. Tako bo vaša nova dragocena tablica dodatno zavarovana pred nepredvidenimi dogodki.

Pri iSpotu so nas ob pripravi novice opozorili, da imajo za omenjeni paket z novim iPadom ogromno povpraševanja, a ne bi bilo pošteno, če bralcev Računalniških novic ne bi opozorili na tako priložnost! Končno imate na voljo popolno svobodo neomejenega dostopa do interneta ob mesečni naročnini samo 29,90 EUR. Naročniško razmerje preprosto uredite kar v iSpot in domov odnesete novi iPad Retina Cellular 16 GB. A pohitite, zaloga je omejena, ponudba pa velja le do konca januarja!

iPad Retina Cellular 16GB WiFi odlikuje 24,6 cm zaslon Retina z več kot 3,2 milijona točkami, to je najboljši zaslon na mobilni napravi doslej. Kar pomeni, da so slike in besedila videti ostro in živahno. Zmogljiv in energijsko učinkovit procesor A6X naredi iPad izjemno odziven na vsak dotik ali kretnjo. In še vedno omogoča 10-urno delovanje baterije. V App Storu najdete sijajne aplikacije za vse mogoče, saj je za iPad narejenih že več kot 275.000 aplikacij. Novi iPad z zaslonom Retina ima Wi-Fi, ki je do dvakrat hitrejši od prejšnjih iPadov. In poveže se s hitrimi mobilnimi podatkovnimi omrežji po vsem svetu.

Si.mobilov paket Mobilni internet II vključuje vse: iPad Retina Cellular 16GB WiFi črne ali bele barve, 5 GB prenosa podatkov v Sloveniji, brezplačno surfanje tudi če presežete zakupljeno količino, obvestila ob približevanju in doseganju vključene količine, 15% popusta za iSpot podaljšano garancijo z zavarovanjem, s katero zagotovite dodatno zaščito vašega novega iPada.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem iSpot storitve, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri iSpot storitve, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem iSpot storitve, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667