Računalništvo, telefonija
27.07.2012 15:40
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

iPROM bo do konca leta 2012 prenovil in nadgradil svoje storitve za celostno digitalno komunikacijo svojih naročnikov

iPROM na temelju več kot 13-letnega razvoja in bogatih izkušenj s področja digitalnega komuniciranja predstavlja svojo največjo nadgradnjo in prenovo doslej. Svoje celovite rešitve, s katerimi omogoča naročnikom doseganje merljivih rezultatov, bodo vsebinsko prilagodili spreminjajočim se potrebam na trgu. Z njimi želijo svojim naročnikom omogočiti doseganje najboljših rezultatov ne glede na njihove poslovne cilje. Prvi je prenove deležen iPROM Central.
iPROM bo do konca leta 2012 prenovil in nadgradil svoje storitve za celostno digitalno komunikacijo svojih naročnikov
iPROM bo do konca leta 2012 prenovil in nadgradil svoje storitve za celostno digitalno komunikacijo svojih naročnikov


Prilagajanje novim medijskim trendom na spletu
Z novo generacijo izdelkov in storitev iPROM na trg vnaša izpopolnjene rešitve za izvedbo, upravljanje in nadzor oglaševalskih akcij v spletnih medijih. Poleg tega z njimi zagotavlja učinkovitejšo izrabo digitalnega komuniciranja in prilagodljivost novim medijskim trendom na spletu. Na standardizirani osnovi združuje najsodobnejša dognanja na področju spletne oglaševalske industrije, najsodobnejše oblike ciljanja in zaščitene poslovne koncepte, ki jih je iPROM razvil in predstavil v preteklih letih.

Rok Hrastnik, izvršni direktor podjetja iPROM: »Naše nove rešitve bodo skladne s preobrazbo spletne medijske industrije, tako z vidika upravljanja poslovnih procesov kot izrabe možnosti za učinkovito digitalno oglaševanje. Začeli smo s prenovo oglaševalske mreže iPROM Central, ki je danes nepogrešljiva komponenta in stalnica v medijskih načrtih največjih domačih in tujih blagovnih znamk, ter orodje, ki ga uporabljajo vodilni tržniki pri gradnji blagovnih znamk in pospeševanju prodaje s pomočjo interneta. Storitve in rešitve s področja digitalnega komuniciranja, namenjene dokazljivemu izboljševanju celostnih poslovnih rezulatov naših naročnikov, so in bodo tudi v prihodnje naše glavno vodilo razvoja.«

Prenovljeni iPROM Central 2.0
Mreža iPROM Central je prva izmed rešitev, ki jo v novi podobi predstavljajo trgu. iPROM Central 2.0 oglaševalcem ponuja cenovno najučinkovitejšo rešitev za doseganje njihovih ciljnih občinstev na internetu, ne glede na poslovne, trženjske ali prodajne cilje. Nova rešitev se osredotoča na optimizacijo medijskih sredstev na področju prikaznega oglaševanja, na sodobne oblike video oglaševanja in uporabo naprednih kreativnih rešitev, obenem pa zagotavlja popoln nadzor nad porabo sredstev pri vseh oblikah oglaševalskih akcij.

Več kot 420 milijonov prikazov spletnih oglasov mesečno
iPROM Central je prva rešitev družbe iPROM, s katero je leta 2000 vnesla v slovenski spletni medijski prostor prve industrijske standarde, danes pa predstavlja največji sistem za oglaševanje s spletnimi oglasi v Sloveniji. Mesečno dosega več kot 92 odstotkov slovenske internetne populacije in ustvari več kot 420 milijonov prikazov spletnih oglasov mesečno.

Podrobnejše informacije o rešitvi iPROM Central 2.0 so na voljo tukaj.

Do konca leta 2012 predstavitev ostalih prenovljenih in novih rešitev
iPROM bo v prihajajočih mesecih javnosti predstavil še ostale rešitve, ki bodo prav tako deležne vsebinske prenove in nadgradnje, med njimi iPROM Premium Network in iPROM iskalni marketing. Predstavil pa bo tudi nekaj povsem novih storitev, kot sta iPROM analitika in iPROM CRM.

Pri prenovi rešitev sodeluje ekipa strokovnjakov z bogatimi dolgoletnimi izkušnjami z različnih področij digitalnega oglaševanja. Rešitve bodo prilagojene potrebam na trgu in pisane na kožo naročnikom, ki internet danes opredeljujejo kot strateško pomemben komunikacijski kanal pri doseganju svojih poslovnih ciljev.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem iPROM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri iPROM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

iprom logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem iPROM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več