Računalništvo, telefonija
07.12.2016 12:05
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Iščemo Slovenci spolne partnerje prek spleta? Seveda!

Iščemo Slovenci spolne partnerje prek spleta? Seveda!
Iščemo Slovenci spolne partnerje prek spleta? Seveda!

Raziskava Seks in Slovenci, ki jo je letos med 6.379 Slovenci opravil največji slovenski erotični portal Urgenca.com, razkriva, kako Slovenci najraje seksamo in kaj menimo o iskanju spolnih partnerjev prek spleta. Preberite tudi, kako lahko žensko najhitreje spravite v posteljo.

Kako pogosto seksamo Slovenci?

Posteljne aktivnosti so na urniku Slovencev dvakrat (23%) do štirikrat (16%) na teden. Večina vprašanih (70%) si želi v prihodnje seksati več, povprečni spolni odnos pa traja 25 minut (brez predigre) oziroma 49 minut s predigro.

Iskanje seksa po spletu?

Internet postaja vsestransko orodje, zakaj ga ne bi uporabljali tudi za iskanje spolnih partnerjev? Zelo pogosto se tega načina poslužuje 27% Slovencev, 41% ljudi pa pozna nekoga, ki je erotične spletne portale že preizkusil.

Mnenje o takšnem načinu iskanja spolnih partnerjev je pozitivno –28% anketirancev pravi, da je to odlična možnost za popestritev spolnega življenja.

Urgenca.com – vodilni erotični portal za vroča srečanja: Prepoznavnost in priljubljenost portala raste! Med vprašanimi je kar 17% Slovencev odgovorilo, da pozna in uporablja erotični portal Urgenca.com (lani 14%), 37% (lani 36%) vodilnega erotičnega portala še ne pozna, vendar ga nameravajo preizkusiti.

Kaj dodatno vzburja ženske in kaj moške med seksom? Ženske na prvo mesto postavljajo smisel za humor (65%), razvitost možganov (61%), ter lepoto in izgled (53%). Le 3% žensk navaja, da jih vzburi tudi debelina denarnice.

Moški so pri tem nekoliko bolj direktni in dajo več na tisto, kar vidijo in ne, kaj čutijo. Moške najbolj vzburi lepa postava (63%), lepa zadnjica (44%), in smisel za humor (37%).

Smo Slovenci kaj poredni, smo že kdaj zaigrali orgazem in katere zvezdnike bi povabili med rjuhe, preberite tukaj.

Brezplačni preizkus Urgence? Kliknite tukaj in preizkusite!


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več