Računalništvo, telefonija
22.01.2016 19:20
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

ISL Light za Android omogoča oddaljeno deljenje zaslona naprav Android

XLAB, domače visokotehnološko podjetje, je izdal posodobljeno mobilno aplikacijo ISL Light 3.0 za Android, ki razširja možnost deljenja mobilnega zaslona na vse naprave Android 5.0+ in omogoča učinkovitejšo oddaljeno podporo telefonov in tablic Android.
Podpora oddaljenim uporabnikom naprav Android s pomočjo ISL Light 3.0 za Android, ki omogoča deljenje zaslona.
Podpora oddaljenim uporabnikom naprav Android s pomočjo ISL Light 3.0 za Android, ki omogoča deljenje zaslona.

Prejšnja različica aplikacije je že omogočala oddaljeno upravljanje Samsungovih telefonov in tablic ter vseh rootanih naprav Android. Na vseh ostalih napravah Android je bilo mogoče nuditi podporo le preko pošiljanja posnetkov zaslona mobilne naprave oddaljenemu tehničnemu svetovalcu. Sedaj se lahko svetovalec poveže s katerokoli napravo z nameščenim mobilnim operacijskim sistem Android verzije 5+ in pogleda na njen zaslon ter hitreje in bolj učinkovito rešuje uporabnikove težave.

ISL Light 3.0 za Android je na voljo v Google Play. Stranka, ki potrebuje tehnično pomoč za svojo mobilno napravo Android lahko aplikacijo ISL Light prenese brezplačno. Nato se lahko poveže s svetovalcem, ki mu zaupa, mu omogoči pogled na zaslon svoje mobilne naprave in prikaže težavo, s katero se sooča. Oddaljeni svetovalec na svojem računalniku ali mobilni napravi vidi, kako se stranka premika po nastavitvah ali aplikacijah in jo usmerja k rešitvi težave s pomočjo kazalnika in integriranega spletnega pogovora. Kako deluje delitev zaslona oddaljene naprave Android je prikazano v kratkem videu. Stranka lahko uporablja katerokoli mobilno napravo Android 5.0+ preko Wi-Fi ali mobilnega omrežja, svetovalec pa se lahko poveže z računalnika Windows, Mac ali Linux ali pa z mobilne naprave Android ali iOS. Če svetovalec nudi podporo uporabniku Samsungovih naprav, lahko celo prevzame nadzor nad oddaljeno napravo.

“Medtem ko so računalniki še vedno primarno delovno orodje v podjetjih, težko zanikamo vedno večjo vlogo mobilnih naprav. Če želimo ponuditi izjemno podporo, moramo biti tam, kjer so naše stranke, zato vedno več pozornosti posvečamo razvoju mobilnih aplikacij, da bi našim uporabnikom omogočili učinkovito mobilno podporo,” razlaga Jure Pompe, direktor XLABa.

ISL Light 3.0 za Android prinaša tudi izboljšano deljenje zaslona za Samsungove naprave in vse ostale rootane naprave Android ter omogoča svetovalcu vpogled v sistemske informacije in dnevnik oddaljene naprave Android. Prav tako ima svetovalec možnost posneti oddaljeno sejo z napravo Android in posnetek predvajati s predvajalnikom ISL Player. Podrobni seznam vseh novih funkcij in izboljšav je na voljo v zapisu o zadnji izdaji.

Aplikacija ISL Light še vedno omogoča tudi podporo v obratni smeri, torej nadzor oddaljenega računalnika z naprave Android. Tehnični svetovalec lahko ponudi oddaljeno podporo stranki ali se samostojno poveže na oddaljen računalnik, do katerega ima dostop.

Več informacij:


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XLAB
Za več informacij so vam na voljo pri XLAB
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XLAB? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več