Računalništvo, telefonija
22.09.2011 13:26

Deli z drugimi:

Share

ISL Online nagrajen s priznanjem poslovne odličnosti britanske organizacije Intellect

Intellectov certifikat poslovne odličnosti Business Professional Certificate je prevzel Warren Hawkins, direktor britanskega podjetja ISL Online UK.
Intellectov certifikat poslovne odličnosti Business Professional Certificate je prevzel Warren Hawkins, direktor britanskega podjetja ISL Online UK.

Britanska podružnica podjetja XLAB, podjetje ISL Online UK, je prejelo nagrado poslovne odličnosti Business Professional Certificate, ki ga podeljuje britanska organizacija Intellect in velja za priznano oznako kakovosti in strokovnosti. ISL Online s sedežem v Veliki Britaniji je globalni ponudnik programske opreme za nadzor oddaljenega namizja in videokonference preko spleta.

Certifikat poslovne odličnosti Business Professional Certificate britanskega gospodarskega združenja za IT, telekomunikacije in elektroniko, Intellect, dokazuje visoko strokovnost in zavezanost k vsesplošni kakovosti poslovnih procesov v podjetju.

“Delo ekipe ISL Online priznavamo kot visoko kakovostno in jim z največjim veseljem podeljujemo nagrado poslovne odličnosti Business Professional Certificate. Vsi upoštevani procesi dosegajo naše zahtevne standarde, obenem pa sta nas navdušila njihova zagnanost in prizadevnost pri iskanju priložnosti za nenehno izpopolnjevanje,” je dejal G. John Higgins, generalni direktor Intellecta.

Intellectov certifikat poslovne odličnosti Business Professional Certificate so ustvarili izkušeni strokovnjaki iz IT panoge, ki že razvijajo in delijo nasvete dobre prakse, obenem so pa stremijo k izboljševanju svojih standardov in negovanju ugleda IT panoge. Certifikat zato služi kot zagotovilo strokovnega odnosa podjetja strankam, ki iščejo dobavitelje, zavezane k doseganju visokih standardov.

Warren Hawkins, direktor britanskega podjetja ISL Online UK, je povedal: »V čast nam je, da smo si prislužili priznanje kot je Intellectov certifikat poslovne odličnosti Business Professional Certificate, ki je odraz pozitivnega delovnega okolja in nagrada za zavzemanje za najvišje standarde kakovosti pri razvijanju programske opreme za delo in podporo na daljavo, ki omogoča bolj učinkovito podporo strank.«

Shemo certifikata sestavlja deset področij: Politika informacijske varnosti, načrt neprekinjenega poslovanja, projektno vodenje, pregled predlogov, odnos do strank, družbena odgovornost podjetij, človeški viri, reference strank, poklicna odgovornost in možnost deponiranja (escrow).


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XLAB
Za več informacij so vam na voljo pri XLAB
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XLAB? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710