22.06.2016 10:30
Posodobljeno 8 let nazaj.

Iz digitalne ljubezni do ljubezni v živo

Zgodil se je Največji spoznavni piknik, kjer se je zbralo približno 300 uporabnikov ona-on ter 13 parov, ki so se spoznali na ona-on. Glavna nagrada – Sanjska poroka je razveselila Moniko in Boruta.

Nedeljsko junijsko popoldne, ki ga je krasilo nekoliko muhasto vreme, smo izkoristili za druženje na Največjem ona-on spoznavnem pikniku. Za uporabnike ona-on.com smo pripravili celo paleto spoznavnih aktivnosti.

Posebnost Največjega spoznavnega ona-on piknika je, da se udeleženci med seboj ne poznajo. Mnogi so prišli na dogodek z negotovostjo na obrazu, vendar so se resni obrazi kmalu sprostili in zamenjali so jih nasmeški.

Animacijski program je bil tako raznolik, da je vsak našel nekaj zase. Animatorji so bili ves čas na nogah in k različnim spoznavnim in animacijskim igram vabili udeležence. Brigita Šuler je s svojim glasom in stasom ogrela srca prav vseh – napolnilo pa se je tudi plesišče. Ona-on pari, kar 13 smo jih povabili, pa so čakali za njih vrhunec dogodka – razglasitev zmagovalca natečaja Najina zgodba – spoznala sva se na ona-on.com.

Zmagovalca natečaja Najina zgodba Monika in Borut z ona-on načrtujeta Sanjsko poroko.

Napetost je dosegla vrhunec okoli 18. ure, ko smo na oder povabili ona-on pare. To so pari, ki so se pogumno odločili na glas zaupati svojo zgodbo o tem, kako so se spoznali. Za nas predstavljajo srečne zgodbe in odlično delovanje portala, vsem ostalim pa so navdih in v pogum – ali za oddajo svoje zgodbe (če sta se tudi vidva spoznala ona-on) ali pa za registracijo na ona-on.com (če pravega oziroma pravo še iščeš).

Najbolj srečna med vsemi sta bila Monika in Borut, ki sta z največ prejetimi glasovi, zmagala v natečaju Najina zgodba in za nagrado prejela Sanjsko poroko. Ohcet bo!

Monika in Borut sta bila vesela zmage, zaupala pa sta nam, da se bosta sanjsko poročila po zaslugi Borutovega bratranca, naštela pa sta že skoraj 130 svatov. Govora je bilo tudi o sanjski fantovščini. =) Več poglejte tukaj.

Romana in Marko, letošnja ona-on.com mladoporočenca, pa sta bodočima zakoncema dala še poročni nasvet: »Ne bodita živčna, bodita sproščena in poroka bo vrhunska.«

Seveda smo z lepimi nagradami razveselili tudi ostale sodelujoče. Podarili smo jim majčke, Večerjo na zajli, bon za razvajanje v Sava Hotel & Resorts, Kulinarično razvajanje in Wellness razvajanje – aktivnosti, ki jim bodo zagotovo ostale v lepem spominu. Sta se na ona-on.com spoznala tudi vidva? Zaupajta zgodbo Tini.

Srečno in zaljubljeno!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več

ANNI d.o.o.