13.05.2016 12:28
Posodobljeno 8 let nazaj.

Izjemno ugoden telefon DOOGEE X5 MAX

Zmogljiv pametni telefon po izjemni ceni $64,99. Mobilni telefon Doogee X5 max odlikuje 5 inčni zaslon z HD resolucijo 1280 x 720 pikslov.
DOOGEE X5 MAX

Za spopadanje z vsakodnevnimi izzivi skrbi 4 jedrni procesor z 1 GB pomnilnika in 8 GB prostora za shranjevanje podatkov z možnostjo razširitve z micro SD karticami do 32 GB. Naprava podpira Bluetooth 4.0 in omogoča sočasno uporabo dveh sim kartic. Delovanje omogoča sistem Android 6.0, za zajemanje slik pa skrbita sprednja in zadnja kamera z ločljivostjo 8 MP. Za ličen izgled poskrbi minimalističen dizajn k praktični uporabi pa veliko prispeva odziven bralnik prstni odtisov, ki se nahaja na hrbtni strani telefona. 4000 mAh baterija omogoča 20 ur neprekinjenega pogovarjanja ali 2,5 dni povprečne uporabe.

Za svež izgled poskrbi po meri narejen uporabniški vmesnik, ki deluje na že omenjenem sistemu Android Marshmallow. Prirejen vmesnik vsebuje tudi integrirano aplikacijo za slikovni in video material, ki omogoča zajem slike z zvokom, s prstnim odtisom, nasmehom ali s kretnjo.

Doogee X5 max je odlična izbira za vse, ki želite ugoden pametni telefon kateri premore funkcije nekaterih precej dražjih konkurentov. Naročite ga lahko na gearbest.com.

Ne pozabite vpisati kode za popust X5MAXGB. Cena z kuponom je $59,99!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.