Računalništvo, telefonija
18.06.2014 14:01

Deli z drugimi:

Share

Izkusite vse v ultra visoki ločljivosti – štirikratnem Full HD

Novi 28-palčni (71 cm) zaslon Philips UltraClear 4K razkriva povsem nove podrobnosti in predvaja jasno sliko. Ponuja izjemno visoko ločljivost, slika je kar štirikrat jasnejša kot pri Full HD, barve so bogatejše, podrobnosti pa jasnejše.
Philips 4K Ultra HD monitor - 4x jasnejša slika kot pri Full HD
Philips 4K Ultra HD monitor - 4x jasnejša slika kot pri Full HD

Najnovejši zasloni Philips 288P6LJEB Brilliance predvajajo slike UltraClear 4K UHD s 3840 x 2160 slikovnimi pikami. Imajo visokozmogljive plošče z visoko gostoto slikovnih pik, podporo za širokopasovne vire, kot so DisplayPort, HDMI, Dual Link DVI, zato predvajajo neverjetno pristne slike in grafiko.

Za profesionalne in zahtevnejše uporabnike, ki zahtevajo podrobne informacije za rešitve CAD-CAM, uporabljajo 3D-grafične aplikacije ali finančne strokovnjake, ki uporabljajo zahtevne preglednice, zasloni Philips vedno predvajajo kristalno čiste slike UltraClear.

Novi modeli s tehnologijo SmartResponse zagotavljajo izjemno hiter odzivni čas saj je hitrost osveževanja 1 ms. Monitor ima vgrajene stereo zvočnike in USB 3.0, ki omogoča hiter prenos podatkov in polnjenje pametnega telefona.

Zaslon Philips MultiView izjemno visoke ločljivosti omogoča različne načine povezave v pisarni ali doma. MultiView omogoča aktivno dvojno povezavo in prikaz, zato lahko istočasno uporabljate več naprav, kot sta osebni in prenosni računalnik, za povsem enostavno opravljanje več opravil hkrati. Enostavno lahko na desni strani prenosnega računalnika spremljate nogometno tekmo iz televizijskega sprejemnika, na levi pa brskate po internetu. Ko pišete spletni dnevnik, lahko hkrati v majhnem oknu spremljate novice v živo z zvokom.

S podstavkom SmartErgoBase nudi ergonomsko udobje ob prikazovanju in omogoča upravljanje s kabli. Višina podstavka, vrtenje, nagibanje in prilagoditev kota vrtenja omogočajo enostavno namestitev zaslona za največje udobje in zmanjšanje fizičnih naporov po dolgem delovnem dnevu.

Mobilna visokoločljiva povezava (Mobile High Definition Link – MHL) je mobilni avdio/video vmesnik za neposredno priključitev mobilnih telefonov in drugih prenosnih naprav na visokoločljive zaslone. Izbirni kabel MHL omogoča, da preprosto priključite vašo mobilno napravo in uživate v mobilnih vsebinah na velikem zaslonu.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več