Računalništvo, telefonija
03.11.2011 10:23

Deli z drugimi:

Share

Izvoz slovenskega znanja v Srbijo

Podjetja iz Vojvodine ter drugih delov Srbije, ki se bodo izobraževala pod okriljem Regionalne privredne komore Novi Sad, bodo utrjevala računovodska in druga poslovna znanja z uporabo spletnega poslovnega programa SAOP miniMAX.
SAOP je od vseh ponudnikov računovodskih programov ponudil najboljšo rešitev, ki jo že uporabljajo na knjigovodskih tečajih Regionalne privredne komore Novi Sad
SAOP je od vseh ponudnikov računovodskih programov ponudil najboljšo rešitev, ki jo že uporabljajo na knjigovodskih tečajih Regionalne privredne komore Novi Sad

SAOP, vodilni regionalni proizvajalec poslovnih programov za podjetja in javne ustanove, je namreč z Regionalno privredno komoro Novi Sad sklenil pogodbo za uporabo spletnega programa miniMAX pri izvajanju računovodskih tečajev.

V Privredni komori bo spletni računovodski program SAOP miniMAX podjetjem omogočili, da v nasprotju z večino klasičnih teoretičnih seminarjev, zaposlenim zagotovijo kakovostna praktična znanja in dobre prakse, ki jih lahko hitro uporabijo v realnem poslovanju.

SAOP tako z Regionalno privredno komoro Novi Sad uresničuje svoj koncept računalniško podprtih računovodskih izobraževalnih vsebin, ki jih bodo izvajali v sodelovanju z novosadskim podjetjem Finance team. Med prvimi izobraževanji, ki so jih organizirali, je “Tečaj za samostojnega knjigovodjo”.

SAOP je izmed vseh ponudil najboljšo rešitev

V Regionalno privredno komoro Novi Sad je vključenih blizu 20.000 podjetij in samostojnih podjetnikov. Novosadska privredna komora pa prireja izobraževalne tečaje in usposabljanja za svoje člane v sedmih centrih po Vojvodini.

“SAOP je od vseh ponudnikov računovodskih programov ponudil najboljšo rešitev, odlično tudi za učenje računovodstva,” je povedal Arian Avramov iz Privredne komore Novi Sad. “Poleg tega ima podjetje SAOP dolgoletne izkušnje pri izvajanju računovodskih in drugih poslovnih izobraževanj, zato zelo dobro razume pomembnost uporabe kakovostnih programskih orodij kot je spletni računovodski program miniMAX v učnem procesu.”

Takšen način izvajanja tečajev slušateljem prinaša veliko dodano vrednost, saj jih poleg računovodskih znanj opremlja s poznavanjem osnov uporabe poslovnih programov, ki so preizkušen vzvod za povečanje konkurenčnosti, zmanjšanje stroškov ter izboljšanje pregleda nad poslovanjem.

Slušatelji prek uporabe miniMAX-a spoznavajo tudi prednosti poslovnega modela e-računovodstva, ki zaradi časovnih in stroškovnih prihrankov ter izboljšanja preglednosti poslovanja vse pogosteje zamenjuje klasično obliko sodelovanja med podjetji in njihovimi računovodskimi servisi.

“V SAOP smo ponosni, da lahko sodelujemo pri povečevanju poslovnega znanja v srbskih podjetjih in da našim izkušnjam ter programskim izdelkom zaupa osrednja vojvodinska gospodarska organizacija,” je povedal Sandi Boršo, direktor prodaje in marketinga v SAOP.

Pri računovodskih izobraževanjih slušatelji prek uporabe programa SAOP minMAX spoznajo še, kako na enostaven način izvajati rutinska opravila za knjigovodstvo, vzpostaviti nadzor nad poslovanjem in si zagotoviti kakovostne informacije za sprejemanje pravočasnih in pravilnih poslovnih odločitev.

Regionalna privredna komora Novi Sad in SAOP bosta svoje sodelovanje pri poslovnem izobraževanju v prihodnje razširila še z drugimi izobraževalnimi vsebinami, kakor tudi s predstavitvami dobrih praks informacijske podpore na ostalih poslovnih področjih.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Seyfor d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Seyfor d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Seyfor d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več