Računalništvo, telefonija
26.08.2014 11:20

Deli z drugimi:

Share

Privarčujte pri vožnji

Z ekološko in ekonomično vožnjo lahko bistveno prispevamo k umirjanju prometa na naših cestah. V prihodnjih dneh bo to še posebno aktualno, saj se na ceste zopet vračajo šolarji. Večina službenih poti se opravi v času, ko je na cestah ravno največ šolarjev.
Privarčujte pri vožnji
Privarčujte pri vožnji

V Sloveniji se od aprila letos trži sistem Eko2Go, ki omogoča voznikom vpogled v način vožnje. Sistem je plod slovenskega znanja in razvit na lastnih izušnjah.

V glavah voznikov je stalno prisotna zavest o pozornosti in upoštevanju prometnih pravil na cestah. Upoštevanje teh vpliva na način vožnje, ta pa zelo vpliva na porabo in stroške goriva, posledično tudi na stopnjo ogljičnega odtisa vašega podjetja.

Ekološko osveščena podjetja temu dajejo veliko veljavo. Kot voznik imamo običajno boljše mnenje o načinu svoje vožnje, kot je dejansko res. Z Eko2Go lahko vozniku prikažemo oceno njegove vožnje in ga motiviramo h konstantnemu napredku.

Eko2Go je trenutno na voljo po jesenski akcijski ponudbi.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SLEDENJE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SLEDENJE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Podjetje Sledenje, informacijske storitve d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SLEDENJE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več