Računalništvo, telefonija
26.01.2017 13:03
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

K2 blackpearl – biser vaših poslovnih procesov!

K2
K2

Hibridne poslovne aplikacije za SharePoint!
Dejstvo je, da so z digitalizacijo poslovanja postale hibridne rešitve nekaj normalnega. Še več, postale so nujno potrebne, saj vam omogočajo izjemno fleksibilnost in učinkovitost pri dnevnem poslovanju. Glavna prednost hibridnih poslovnih aplikacij je, da lahko sproti in sami izdelate poslovne aplikacije, ki jih potrebujete za poslovanje. Vse kar potrebujete je pravo orodje.

K2 blackpearl
Pravo orodje je K2 blackpearl, programska platforma za izdelavo aplikacij in poslovnih procesov. S K2 blackpearl boste na nivoju celotne organizacije ali le na nivoju posameznega oddelka, hitro preoblikovali podjetje v učinkovit ustroj, ki poskrbi, da je delo na podlagi vseh potrebnih informacij dodeljeno pravim osebam. S K2 blackpearl boste učinkovito delali z:

  • Obrazci: K2 blackpearl omogoča hiter in preprost način izdelave različnih obrazcev. Preko funkcije “povleci in spusti” postavite potrebne komponente na želeno mesto, jih povežite v delovni tok in uporabite podatke iz vaših sistemov. Ko ste končali, enostavno zaženete aplikacijo in takoj ste storili korak k bolj učinkovitem poslovanju.
  • Delovnimi tokovi: S povezovanjem zaposlenih z nalogami in informacijami, avtomatizirani delovni tokovi zagotavljajo dosledno delovanje in povečujejo preglednost tokov. K2 blackpearl ponuja zmogljiv vmesnik, orodja za izdelavo tokov, ki zmanjšajo kompleksnost, ter številne komponente, ki jih lahko uporabite večkrat in tako prihranite čas.
  • Podatki: Za izdelavo poslovnih vsebin, ki uporabljajo podatke iz različnih poslovnih aplikacij ali spletnih virov, lahko uporabite kar K2 blackpearl orodja. K2 SmartObjects omogoča enoten pregled nad poslovnimi vsebinami in ga je mogoče zlahka konfigurirati, tako, da se poveže s skoraj vsakim sistemom v vaši organizaciji ali na spletu.
  • Poročili: Aplikacije lahko spremljate v realnem času. Tako imate takojšen vpogled v stanje procesov in učinkovitost poslovanja. Uporabite privzeta poročila, ki združujejo poslovne podatke in podatke o delovnem toku. Lahko pa ustvarite poročila in opozorila na podlagi parametrov, ki so pomembni vaši organizaciji.

Torej, s K2 boste imeli fleksibilno rešitev, s katero se boste lahko dnevno odzivali na spreminjajoče poslovne potrebe. Kar pa je morda najbolj pomembno, kontrolo imate vi in ne nekdo tretji.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več
Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več