Računalništvo, telefonija
17.04.2012 10:08

Deli z drugimi:

Share

Nova serija brizgalnih tiskalnikov Brother

Specialist za tiskanje in upravljenje z dokumenti Brother predstavlja novo serijo večfunkcijskih brizgalnih tiskalnikov za podporo majhnim podjetjem.
Povečajte sojo učinkovitost s tiskalnikom DCP-J925DW
Povečajte sojo učinkovitost s tiskalnikom DCP-J925DW

Najnovejši brizgalni modeli so opremljeni s časovnimi, energijskimi in stroškovno ugodnimi funkcijami, vključno z brezžično povezljivostjo, hitrejšim tiskanjem in LCD-zaslonom, občutljivim na dotik, za lažje upravljanje.

Na izbranih modelih je bila prvič predstavljena tudi možnost tiskanja neposredno na DVD-je, CD-je in Blu-Raye, kar omogoča podjetjem bolj profesionalen zaključek, hitro in enostavno.

Nova serija, na voljo od marca 2012, vključuje tri naprave 3-v-1 (tiskanje, kopiranje in optično branje): DCP-J525W, DCP-J725DW, DCP-J925DW in eno večfunkcijsko napravo 4-v-1(vključno s faksom: MFC-J625DW).

Andrej Zalokar, vodja razvoja trga za Slovenijo in Hrvaško, Brother CEE, komentira: “Naši novi modeli so oblikovani za pomoč podjetjem pri zvišanju produktivnosti in učinkovitosti. Funkcije, kot so obojestransko tiskanje, USB- in N v 1 tiskanje, z izboljšanimi funkcijami za upravljanje z dokumenti kot je združljivost s programsko opremo Paperport in aplikacijo iPrint&Scan, so združene v stilske in kompaktne modele, ki so idealni za majhne pisarne.”

Ključne funkcije nove serije:

– Brezžična povezljivost vseh modelov.

– Hitro tiskanje z 12/10 slik/min, 35 strani/min.

– Neposredno tiskanje na disk za hiter in profesionalen zaključek posla.

– LCD-zaslon na dotik za lažje upravljenje.

N v 1 in obojestransko tiskanje za zmanjšanje porabe papirja.

– Združljivost z aplikacijo iPrint&Scan in Paperport programsko opremo za učinkovito souporabo in upravljanje dokumentov.

Ne prihranite le svojega časa, govorimo tudi o prihranku energije. Zavezanost naravi dokazujeta certifikata Energy Star in Blue Angel..

Za več informacij obiščite www.brother.si


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več