Računalništvo, telefonija
16.07.2015 12:37

Deli z drugimi:

Share

Kako je S.K.I.F.U.N. v enem letu povečal organski obisk spletne strani za 136 %

Kako lahko s podrobnim poznavanjem vedenja potrošnikov in optimizacijo spletnih strani povečate organski obisk spletne strani?
Kako je S.K.I.F.U.N. v enem letu povečal organski obisk spletne strani za 136 %
Kako je S.K.I.F.U.N. v enem letu povečal organski obisk spletne strani za 136 %

S.K.I.F.U.N., vodilni ponudnik smučarskih izletov in dopustov na slovenskem trgu, je v enem letu povečal organski obisk na svoji spletni strani za 136 %.

V Red Orbitu smo s podrobnim poznavanjem vedenja potrošnikov na spletu vodili naročnika pri razvoju novih pristajalnih strani in s pomočjo optimizacije spletnih strani uspeli pozicionirati spletno stran kot pomemben vir informacij za vse, ki jih zanimajo smučarski izleti in dopustovanje ter novosti v smučarski industriji.

Cilji

S.K.I.F.U.N., tako kot že samo ime nakazuje, želi narediti smučanje zabavno. Naš cilj je bil povečati prepoznavnost spletne strani na spletnih iskalnikih in s tem na spletno stran privabiti čim večje število relevantnih uporabnikov. S strateškim pozicioniranjem na spletnih iskalnikih smo želeli uporabnikom ponuditi najboljšo uporabniško izkušnjo skozi celotni odločevalski proces in s tem posledično tudi povečati število rezervacij preko spletne strani.

Stanje pred začetkom projekta

Spletna stran ni bila narejena v skladu s spletnimi standardi, kar je povzročalo težave tako uporabnikom, kot tudi spletnim iskalnikom. Spletna stran je na iskalnikih rangirala slabo. V večini primerov se je med iskalnimi rezultati pojavljala samo domača stran, kar za uporabnika ni optimalno. Naš cilj je bil uporabniku ponuditi najbolj relevantno vsebino glede na njegovo iskanje. Poleg tega so imeli uporabniki tudi težave z razumevanjem spletne strani in navigacijo po sami strani.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RED ORBIT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RED ORBIT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RED ORBIT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več