Računalništvo, telefonija
07.11.2016 11:00

Deli z drugimi:

Share

Kako zagotoviti razločno nočno sliko vašega video nadzora?

Kakšna je vaša nočna slika?
Kako zagotoviti razločno nočno sliko vašega video nadzora?
Kako zagotoviti razločno nočno sliko vašega video nadzora?

Če je popolnoma nerazločna in mračna, se soočate s podobnimi problemi kot jih ima večina lastnikov videonazornih naprav. Težava nastopi že pri montaži kamere. V večini primerov se kamere namestijo na manj vidna mesta ter na višje položaje, saj bi radi na tak način kamere skrili in zajeli tudi čim večji kot dvorišča. V kamerah vgrajene IR diode pa niso dovolj močne oz. nimajo dovolj dobrega dometa.

Ogled nadzornih kamer >>

Lahko si pomagete tudi z uporabo dodatnega vira IR svetlobe kot so npr. IR reflektorji. Vendar se tudi v tem primeru pridobi bolj malo oz. je IR svetloba iz dodatnega vira zelo usmerjena in ne pokrije željenega področja.


Rešitev:

Za osvetitev dvorišča je še vedno najboljša rešitev uporaba klasičnih stenskih reflektorjev.

Večina stenskih reflektorjev ima vgrajene PIR senzorje, ki se aktivirajo, ko pride do gibanja v varovanem območju (polmera cca 10m).


Če pa želite v živo spremljati tudi dobro nočno sliko na vašem smarphone-u, tablici ali računalniku, pa vam lahko ponudimo rešitev v obliki pametne LED žarnice Sengled Boost (Kataloška št: 1306871) . Na tak način lahko vklopite/izklopite luč kjerkoli in kadarkoli.

Preberite več >>

Conrad Electronic d.o.o. k.d.

www.conrad.si

www.conrada-si.biz

080 50 55


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CONRAD ELECTRONIC d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CONRAD ELECTRONIC d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CONRAD ELECTRONIC d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več