Računalništvo, telefonija
01.09.2014 15:19

Deli z drugimi:

Share

Kaljeno steklo za vaš mobilnik

Zaščitite zaslon vašega pametnega telefona z zaščitnim steklom.
Kaljeno steklo Tempered Glass
Kaljeno steklo Tempered Glass

Podjetje GSM aparati d.o.o. vam predstavlja novost za zaščito zaslona vašega mobilnega aparata.

Gre za kaljeno steklo Tempered Glass, pridobljeno z revolucionarno tehniko, ki varuje vaš zaslon pred udarci, praskami, prahom in umazanijo. Zaščitno steklo je povsem transparentno in ne vpliva na kakovost slike, hkrati pa ohranja vse funkcije in lastnosti zaslona na dotik.

Zaščitno steklo Tempered Glass je izredno tanko in se popolnoma prilagodi zaslonu vašega telefona. Ker je steklo prilagojeno točno določenemu modelu aparata, na kar morate biti pozorni ob nakupu, pa tudi pri namestitvi, se steklo prilagodi zvočniku, tipkam, kameri in senzorju na zaslonu aparata.

Kaljeno steklo ima 10H trdnost na površini in omogoča hitro in enostavno čiščenje aprata. Namestitev je izredno enostavna, saj je postopek enak nameščanju zaščitne folije. Najprej je potrebno očistiti zaslon telefona s priloženim vlažilnim robcem in polirno krpico. Nato iz stekla odstranimo zaščitno folijo in jo s pomočjo priloženih držal namestimo na zaslon telefona. Steklo se s pomočjo vakuuma prilepi na zaslon in na svojem mestu tudi ostane.

Dame boste tako mobilne telefone lahko brezskrbno pospravile v torbico, gospodje pa v žep. Da bo zaščita mobilnega aparata popolna, pa priporočamo še kakšen silikonski etui.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GSM APARATI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GSM APARATI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GSM APARATI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več