21.11.2011 18:42
Posodobljeno 12 let nazaj.

Varnostne kamere z visoko resolucijo

Avigilon varnostna kamera lahko nadomesti 72+ standardnih CCTV kamer.

Kanadsko podjetje Avigilon je predstavilo novo varnostno kamero z visoko resolucijo. Že do zdaj so bili vodilni na trgu po visoko resolucijskih kamerah in sicer z 1Mpix, 2Mpix, 3Mpix, 5Mpix, 9Mpix, 11Mpix in 16Mpix. Zdaj se jim je pridružila še kamera z 29Mpixlov. Taka kamera nadomesti 72+ standardnih CCTV kamer, uporablja pa se za nadzor velikih površin, kot so stadioni, avtobusne in železniške postaje, večja križišča, prireditve nadzor prometa.

Omogoča snemanje celotnega dogajanja in kasnejšo analizo dogodkov s povečevanjem kateregakoli detajla v sliki. Za tovrstne aplikacije so se do zdaj uporabljale vrtljive kamere z zoom-om, ki jih je upravljal operater. Te kamere pa imajo pomanjkljivost, in sicer vedno snemajo le tisti detajl, katerega si operater izbere. Dogajanje okoli izbranega kadra pa se ne posname. Slabost je tudi, da je upravljanje takih kamer precej drago, ker je potrebnih veliko operaterjev.

Distributer za Slovenijo podjetje HSI d.o.o. vam z veseljem predstavi tudi druge možnosti, ki jih ima Avigilon.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HSI D.O.O.
Za več informacij so vam na voljo pri HSI D.O.O.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HSI D.O.O.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več

BONAJO d.o.o.