Računalništvo, telefonija
21.08.2017 12:00

Deli z drugimi:

Share

Kje ugodno kupiti TOP telefon?

Kje ugodno kupiti TOP telefon?
Kje ugodno kupiti TOP telefon?

Če želite res kakovosten telefon in cenite odlično fotografijo in dizajn, potem je Honor 9 prava izbira za vas. Honor, sestrska blagovna znamka hitro vzpenjajočega se proizvajalca telefonov Huawei, je v letošnjem poletju predstavila novega paradnega konja model Honor 9. Najnovejši telefon družine Huawei je v Sloveniji že na voljo pri vseh ključnih prodajnih kanalih: dobite ga tako pri operaterjih A1, Telemach in Telekom ter v prosti prodaji v Big Bangu.

Napreden dizajn, v svetleče sivi, modri in beli, ki se povezuje z odlično zmogljivostjo in kakovostno dvojno kamero, je že napovedana svetovna uspešnica. V prvih dveh tednih zbiranja naročil so po svetu poslali že več kot milijon telefonov. Pri nas ga lahko kupite v A1 za 24 x 11 EUR na priporočenem paketu Svobodni M, v Telemachu za 24 x 15,91 EUR na priporočenem paketu ŠE VEČ in v Telekomu Slovenije za 24 x 14,95 EUR. Cena v prosti prodaji pri Big Bangu je 499 EUR.

Zakaj je to najboljši telefon?

Honor 9 je dobil ime lovilec svetlobe zaradi čudovitega 3D ukrivljenega stekla in kovinskega robu na zadnji strani. Ta kombinacija ustvari subtilen kovinski sij – nekaj, kar do sedaj še nismo videli pri oblikovanju pametnih telefonov. Ponaša se z nadgrajeno dvojno kamero z 20 in 12 MP RGB in monokromatskim senzorjem in neverjetno kakovostjo zvoka.

Bokun in Honor sta odlična kombinacija

Ob predstavitvi novega modela je Huawei izjemno ponosen na sodelovanje z ilustratorjem Mitjo Bokunom. Bokun je ploden umetnik, ki slovi predvsem po portretih, nakitu, kozmetičnih in modnih ilustracijah ter slikah znanih osebnosti. Sodeloval je z najbolj priznanimi globalnimi revijami, televizijskimi oddajami in največjimi blagovnimi znamkami na svetu. “Na leto naslikam ali skiciram več kot 500 ilustracij. To kar delam imam rad in vidim nešteto možnosti. Neverjetno je, kako se ljudje odzivajo na moje delo in vesel sem, da je zadovoljstvo obojestransko,” je povedal Bokun. Bokun je ustvarjal tudi za Honor, saj je na lokalnem predstavitvenem dogodku pripravil posebno Honor ilustracijo, ki je osupnila obiskovalce.

Honor nagrajen kot evropski telefon

Honor pa je kot odlična blagovna znamka tudi med prejemniki EISA nagrad, ki so bile razglašene sredi avgusta. Telefon Honor 8 Pro, ki sicer ni naprodaj v Sloveniji, je namreč prejel nagrado EUROPEAN CONSUMER SMARTPHONE, kar dokazuje, da je smer, ki si jo je začrtala blagovna znamka, prava.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več