Računalništvo, telefonija
10.03.2012 09:40

Deli z drugimi:

Share

Ko je prodaja tako enostavna kot uporaba Facebooka

Rešitev Pro CRM je ena izmed prvih kakovostnih slovenskih rešitev CRM. Gre za povsem prilagodljivo delovno orodje, ki ga odlikuje enostavna uporaba. Razvili so jo v kranjskem podjetju PRONET Kranj, ki je bilo prvo IKT-podjetje, ki je postalo član Tehnološkega parka Gorenjske.
Ko je prodaja tako enostavna kot uporaba Facebooka
Ko je prodaja tako enostavna kot uporaba Facebooka

Sistem za upravljanje odnosov s strankami (CRM) pomaga podjetjem, da dobijo vpogled v ravnanje svojih strank, pri tem pa svoje poslovanje spremenijo tako, da stranke kar najbolj zadovoljijo. Zmožnosti rešitev CRM se močno povečujejo predvsem zaradi rastoče uporabe mobilnih naprav in družbenih omrežij ter vloge poslovne analitike, k njihovi uporabnosti pa veliko pripomore tudi razvoj računalništva v oblaku. Pro CRM je namreč rešitev v oblaku, kar pomeni, da lahko uporabnik v vsakem trenutku in od koderkoli ter prek katerekoli naprave – pametnega mobilnega telefona, prenosnega računalnika ali tablice – dostopa do vseh podatkov o strankah.

Več priložnosti
Pro CRM je plod lastnega razvoja in dolgoletnih izkušenj podjetja PRONET Kranj. Rešitev omogoča, da na enem mestu in od koderkoli sledite vsem ključnim podatkom in kazalcem. Namenjena je podpori projektov trženja, prodaje ter poprodajnim aktivnostim in servisiranju strank. Z zagotavljanjem interakcij prek spleta, osebno in po telefonu omogoča 360-stopinjski vpogled v poslovne procese v podjetju.

Maksimalna prilagodljivost
Pro CRM je povsem prilagodljivo delovno orodje, ki ga odlikuje enostavna uporaba. Je tudi center, kjer so integrirane druge poslovno pomembne funkcije. Aplikacija omogoča neposredno evidentiranje telefonskih klicev in integracijo s telefonskimi sistemi, kakršna sta recimo IP Centreks in Asterisk. S pomočjo dodatkov in integracij lahko tudi popolnoma izkoristite svoj sistem za sodelovanje.

Ponudba za vsakogar
Zaradi možnosti najema, brez stroškov namestitve ali vlaganj v opremo, je rešitev zelo primerna za podjetja, ki ne zmorejo velikih vlaganj v IT. Podjetje plača le dejansko uporabo programa, izbira pa lahko med različnimi paketi.


Standardni paket je prilagojen za manjša podjetja in skupine uporabnikov. Prednost je v preprostosti in mobilnosti.


Paket Enterprise pa je namenjen večjim uporabnikom, ki že imajo svoj podatkovni center oziroma morajo CRM povezati s svojimi obstoječimi sistemi. Uporabnike je možno sinhronizirati prek Active Directoryja ali LDAP. Poveže se lahko s strežnikom Exchange, portalom Sharepoint ali MS Officeom. Uporabnikom je brezplačno na voljo tudi sistem za sodelovanje Zimbra-VMware. Za povsem sprošceno poslovno komunikacijo v podjetju
pa poskrbi še povezava z aplikacijo SocialCast (tako imenovani facebook za podjetja).


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Pronet Kranj, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več