02.04.2014 20:20

Konferenca etičnega hekinga HEK.SI

IT, računalniški strokovnjaki in informatiki se lahko letos že drugo leto zapored pridružijo na prvi pravi konferenci s področja etičnega hekinga v Sloveniji HEK.SI ter se skupaj s Palsitom vživijo v delo etičnega hekerja.
Od 17. in 18. aprila bo potekala konferenca HEK.SI

Na gospodarskem razstavišču v Ljubljani v dvoranah Urška 1, 2, 3 in 4 bo 17. in 18. aprila ponovno potekala konferenca etičnega hekinga HEK.SI.

Na Facebook strani Računalniških novic vam v sodelovanju s Palsitom ponujamo brezplačno karto za konferenco HEK.SI.

S prikazom etičnih napadov in tehnik, ki se jih poslužujejo napadalci, ter primerov napadov in vdorov iz prakse, bodo zopet poskrbeli tudi za visok nivo adrenalinskega vzdušja. Na konferenci boste izvedeli o varnosti HTTPS povezav, obnovi izbrisanih podatkov na mobilnih telefonih, prepoznavi po fotografijah, varovanjem pravic delavca pri uporabi orodij za DLP/IDS v podjetjih, phishing napadih in pinning zaščiti, OSSEC-odprtokodnim HIDS, zaščiti poslovnih podatkov na mobilnih napravah, hacku mobilnih aplikacij in številnih drugih zanimivih tem. Za celoten program konference obiščite HEK.SI.

Dan pred konferenco je predvidena delavnica Crash course hacking, kjer se bodo obdelali različni pogledi kako se lotiti hekanja, kje začeti, kako nadaljevati in kje končati. Delavnica bo polna praktičnih primerov in za zaključek bo pripravljen heking izziv. Cilj pri izzivu bo uporabiti pridobljeno znanje in pohekati sistem ali aplikacijo in zavladati svetu. Delavnica je namenjena inženirjem informacijske varnosti, sistemskim in mrežnim administratorjem, svetovalcem s področja informacijske varnosti in vladnim uslužbencem. Namenjen je kandidatom, ki imajo tehnična predznanja (izkušnje z delom na operacijskih sistemih, osnove poznavanja omrežnih tehnologij in podatkovnih baz) in osnovne izkušnje s področja hekinga.

>> Kliknite tu in se potegujte za brezplačno karto za konferenco HEK.SI.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PALSIT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PALSIT d.o.o.

Konferenca INFOSEK, 21. - 23. 11. 2012

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PALSIT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več

e-asist d.o.o.