29.05.2012 13:40

Konferenca Napredni poslovni pristopi

Novi časi zahtevajo novo (poslovno) razgledanost, ne glede ali ste v gospodarstvu ali javni upravi, na managerski poziciji, kot vodja ali kot izvrševalec delovnih nalog.
Konferenca Napredni poslovni pristopi, 12.6.2012 in 14.6.2012 v Hiši kulinarike Jezeršek, Sora pri Medvodah

Malo je dogodkov v Sloveniji, ki bi presegali okvire posameznega profila ali stanovskega ceha. Pred vami je povabilo na tak dogodek. Njegova rdeča nit je ravno povezovanje. Prepričani smo, da če si boste le vzeli nekaj malega časa za pregled urnika, boste zagotovo našli zanimive vsebine, ki vas bodo zanimale in vam koristile.

Na konferenci bo sodelovalo tudi podjetje PRONET Kranj d.o.o., kjer bo g. Slavko Frelih predaval na temo Prava informacija je lahko vir povezovanja in medsebojnega razumevanja.

Med drugimi boste izvedeli več na temo Spodbujamo zmagovite sinergije / Vzpostavljanje resničnega dialoga med »vrtički« v organizaciji ali pa inovativne in nove teme kot sta: Spiralna Dinamika: kako pridemo do 1+1=rumena, Soustvarjanje s strankami kot najnaprednejša oblika povezanosti. Poslovni naboj pa imajo med drugim teme: Empatija – valuta z močnim poslovnim potencialom / Strateški pomen tržnih raziskav prihodnosti/ Poslovna vrednost socialnih omrežij

Vabimo vas na konferenco Napredni poslovni pristopi , ki bo 12.6.2012 in 14.6.2012 v Hiši kulinarike Jezeršek, Sora pri Medvodah.

Možna prijava tudi za posamezen dan, ali pa skupna kotizacija za dve osebi, za vsako en dan. Prepričani smo, da boste našli zase mnogo zanimiv tem, zato ne odlašajte s prijavo, še posebej ker je do 31.5.2012 do 50 EUR nižja kotizacija, poleg tega pa lahko dobite še nagrado presenečenja.

Organizator konference je Aleš Štempihar, Askit d.o.o., v sodelovanju z IIBA Slovenia Chapter, podružnico mednarodnega instituta IIBA.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Pronet Kranj, d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več