10.06.2015      13:06
Konica Minolta Slovenija je osvojila prestižno nagrado!

Konica Minolta Slovenija je osvojila prestižno nagrado "The Best Sales Company".

Podelitev nagrade v Berlinu. Na sliki, levo Pavel Čurda, direktor Konica Minolta Slovenija, desno Indy Nakagawa, predsednik uprave Konica Minolta Europe.Podelitev nagrade v Berlinu. Na sliki, levo Pavel Čurda, direktor Konica Minolta Slovenija, desno Indy Nakagawa, predsednik uprave Konica Minolta Europe.
Nagrada "Best Sles Company Award"

Konica Minolta Slovenija je v Skupini Konica Minolta Europe za fiskalno leto 2014 osvojila prestižno nagrado "The Best Sales Company".

Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, s sedežem v Langenhagnu, Nemčija, je hčerinsko podjetje Konica Minolta Inc., Tokio, Japonska in poslovnega področja Poslovne Tehnologije (Business Technologies). Kot vodilni globalni ponudnik storitev na področju informacijskih tehnologij, dokumentnih procesov, dokumentov, digitalnih rešitev v tiskarski proizvodnji, se podjetje odlikuje tudi v storitvah kot poslovno svetovanje, izvajanje in upravljanje, ter ponuja vrsto vodilnih svetovnih sistemov in rešitev za tiskanje. V tem kontekstu je tudi Konica Minolta Optimized Business Solutions koncept (OBS), ki združuje svetovanje, izvajanje, strojno opremo, programsko opremo in nadzor delovanja celotnega sistema, s ciljem povečati učinkovitost poslovnih procesov in stroškovno učinkovitost. Za optimalno podporo strankam z naprednimi in trajnostnimi rešitvami, Konica Minolta nenehno vlaga v raziskave in razvoj, ter redno postavlja nove standarde.

Konica Minolta je v Evropi prisotna v 49 državah, od tega v 13 državah preko distributerjev, v 36 državah pa preko direktnih predstavništev, kot v Sloveniji Konica Minolta Slovenija. Skupno število zaposlenih v Konica Minolta Europe in direktnih predstavništvih je preko 8.800 in prav vsi skrbijo za zadovoljstvo strank.

Pregovorno natančni japonski lastniki vsa svoja hčerinska podjetja budno spremljajo. Ocenjuje se preko 25 različnih kriterijev kot, tržni delež, podrobni finančni kazalci, dodana vrednost na zaposlenega, letna rast in drugi. Na osnovi ocenjevanja vseh teh kriterijev je bila Konica Minolta Slovenija v skupini Konica Minolta Europe, izmed 36 sestrskih podjetij izbrana kot NAJUSPEŠNEJŠE PRODAJNO PODJETJE v fiskalnem letu 2014 (Konica Minolta Slovenija ima fiskalno leto od 1. aprila do 31. marca). To je izjemno priznanje za trdo in zavzeto delo vseh 44 zaposlenih v podjetju in pokazatelj, da Konica Minolta Slovenija stoji na trdnih temeljih in ima dolgoročno vizijo razvoja. O uspešnosti podjetja na lokalni ravni govorijo tudi podatki o tržnih deležih*. V fiskalnem letu 2014 je Konica Minolta Slovenija v segmentu poslovnih laserskih multifunkcijskih tiskalnikov in tiskalnikov (A4, A3, barvni in črno-beli) s 33,7% osvojila prvo mesto (naslednji je imel tržni delež 19,7%). Če segment dodatno razdrobimo na A3 barvne aparate je tržni delež Konice Minolte Slovenija 39,6% (naslednji 13,7%), pri A3 črno-belih aparatih pa kar 54,6% (naslednji 17,9%). Torej tudi prodajne številke potrjujejo da je Konica Minolta Slovenija zasluženo osvojila to prestižno nagrado.

"Vedeli smo da dobro delamo, to so pokazali že rezultati sredi leta, vendar pa tudi pomislili nismo, da bomo na koncu nagrado osvojili prav mi", je povedal direktor Pavel Čurda. Direktor prodaje Boštjan Kavčnik pa dodal, "Seveda je to za nas izjemno priznanje, za celotno podjetje in vse zaposlene, ne samo za prodajo. Prav vsak je prispeval svoj košček v mozaiku, ki je na koncu prinesel ta rezultat. Hkrati pa je osvojitev nagrade tudi naša zaveza našim strankam, da bomo v bodoče delali še bolj trdo, še bolj strokovno, skratka, ne bomo zaspali na lovorikah. Vodja marketinga, Matjaž Babnik pa je malo hudomušno dodal, "Pravzaprav je enostavno, če kupite pri Konici Minolti Slovenija, ste kupili pri najboljšemu v Evropi".

*podatki infoSource (www.infosource.ch)

Za kateri telefon boste pisali Božičku?

Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
Justin.Forfunky  |  Zgleda, da prav tako 925.
Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
sibyte  |  Krivici za slab rezultat smo uporabniki ...
Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
sibyte  |  Kateri model pa imaš? Jaz sem na moji Lu...
Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
fabjanjan01  |  W10M je čist uredu platforma, sam jo vsi...
Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
Justin.Forfunky  |  10.0.14393.448 devetega novembra?