Računalništvo, telefonija
16.04.2012 09:20
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Konoplja ni zgolj hrana – je SUPERHRANA!

Dokazano neprekosljiva prehrambena vrednost.
Konoplja ni zgolj hrana – je SUPERHRANA!
Konoplja ni zgolj hrana – je SUPERHRANA!

Res je! Fiziološke prehrambene vrednosti jedilne konoplje skorajda ni moč prekositi. Njeno ponovno vstajenje po času prohibicije dandanes plemeniti že marsikatero kuhinjo. Za ene je to vir dobrega počutja in vsesplošnega telesnega ravnovesja, za druge pa zelo dragocen dodatek v sodobni kuhinji.

Jedilna konoplja je visokokvalitetna hrana s kvalitetnimi, nepogrešljivimi sestavinami, ki so nujno potrebne za optimalno delovanje našega organizma. Znano je, da zdrav imunski sistem zlahka izsledi rakaste celice in premaga njihove tvorbe. Preberite več o tem na www.bio-konopljino-olje.si.

Priporočamo, da v vaši kuhinji uporabljate:
Kanadsko BIO konopljino olje (najbolj cenjeno in iskano konopljino olje)
Konopljin proteinski prah (popolni polnovreden nadomestek obroka)
Konopljina semena (nenadomestljiv vir Omega3 in Omega 6 v popolnem razmerju)

…in se tako izognete slabemu počutju ter pogostim bolezenskim stanjem.
Največja izbira izdelkov iz konoplje v Evropi.


Vrhunska naravna kozmetika na osnovi konoplje – Uporabniki ji ostajajo zvesti!

V zadnjem času je tudi kozmetična industrija spoznala zdravilno moč rastline, imenovane konoplja. Skoraj ga ni uporabnika/-ce, ki ga kozmetika iz konoplje ne bi navdušila. In v čem je skrivnost? V vrhunski recepturi in v blagodejni sestavi. Strokovnjaki priporočajo konopljino olje kot osnovo za proizvodnjo naravne kozmetike in farmacevtskih izdelkov.

Predstavljamo vam največjega proizvajalca vrhunske naravne kozmetike na osnovi konoplje v Evropi – CANNADERM, naravna kozmetika v harmoniji z vami. Podjetje je v letih svojega razvoja prejelo že številna najvišja priznanja za dosežke in certifikate, ka nedvomno priča o kakovosti njihovih proizvodov.


Popolnoma naravna kozmetika Cannaderm:

  • UNIKATNA RECEPTURA
  • DERMATOLOŠKO TESTIRANA KOZMETIKA
  • BREZ DODANIH DIŠAV
  • BREZ DODANIH BARVIL
  • VISOK POZITIVEN UČINEK

Same učinke, ki jih ima konopljino olje, Cannaderm oplemeniti še z drugimi, pozorno izbranimi biorastlinskimi izvlečki in olji, zaradi česar so učinki na vaši koži kaj kmalu vidni.

Semena konoplje, ki jih uporablja Cannaderm za proizvodnjo naravne kozmetike, vsebujejo idealno vrsto nenasičenih maščobnih kislin (omega 3, 6), fitosterole, vitamine, minerale in klorofil. Kombinacija je hipoalergena in tako koristi za presnovo celic, podpira naravne regeneracijske sposobnosti celic, podaljšuje hidracijo ter ohranja pH ravnotežje.

Največja izbira izdelkov iz konoplje v Evropi


AKNE – MOZOLJI
Cannaderm izdelki so izredno učinkovito sredstvo proti težavam za aknami in mozolji, saj vsebujejo učinkovite naravne sestavine, ki skrbijo za konstantno podporo regeneraciji kožnih celic. Obnavljajo ravnovesje hidracije, lipidov in pH kože. Po uporabi je koža občutno bolj sproščena in gladka.

EKCEM
Redna uporaba Cannaderm kreme v ta namen vzpostavi splošno ravnovesje delovanja vase kože. Koža postane precej odpornejša na zunanje vplive.

SUHA KOŽA
Konopljino mazilo Konopka pomaga pri težavah s suho kožo – kožo umiri, ter jo naredi prožno in gladko. Konopka je primerna tudi za primer simptomov atopije in luskavice.

GUBE, BRAZGOTINE, STRIJE in RAZPOKE
Cannaderm regenerativna krema in Cannaderm regenerativno olje ob redni uporabi doprineseta k opaznemu zmanjšanju gub, brazgotin, strij in ostalih pogostih napak na vaši koži. Regenerativna krema je nadvse priporočljiva kot podlaga za ‘make-up’. – oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640