03.08.2013 13:15

KYOCERA predstavila najnovejše črno-bele večopravilne naprave

Nova ČB večopravilna naprava Kyocera TASKalfa 3501i

Kyocera Document Solutions, eden od vodilnih ponudnikov rešitev za upravljanje z dokumenti, je predstavil tri nove črno-bele večopravilne naprave, ki nadaljujejo tradicijo prestižnih modelov serije TASKalfa. Nove naprave TASKalfa 3501i, 4501i in 5501i nadgrajujejo svoje predhodnike z naborom novih lastnosti v podporo vse bolj prepletenim delovnim tokovom v podjetjih. Z enotno in združljivo tehnologijo v celotnem delovnem procesu, je preprosta njihova uporaba, upravljanje, kot tudi integracija z napravami, ki jih podjetja že uporabljajo. Nove naprave podjetjem pomagajo dosegati kar največjo učinkovitost, tako v manjših kot tudi v velikih delovnih skupinah.

Nove večopravilne naprave TASKalfa, s hitrostmi tiskanja od 35 do 55 strani na minuto, prinašajo inovacije s poenostavljanjem vse bolj kompleksnih delovnih tokov dokumentov v sodobnih pisarnah. Idealne so so za delovna okolja z 10 do 30 zaposlenimi, ki na mesec naredijo med 7.000 in 15.000 izpisov.

Prilagodljivi, učinkoviti in zanesljivi modeli za vse vrste opravil

Zanesljivost in učinkovitost sta ključna v pisarnah, ki potrebujejo prilagodljivost delovnih skupin. To je tudi vodilo Kyocero pri zasnovi novih modelov, ki vključujejo širok nabor medijev in možnosti za zaključevanje dokumentov. S kapaciteto 7.150 listov papirja bo delovanje nemoteno, na voljo je podpora za 6 različnih vrst medijev istočasno, podpira tudi tiskanje transparentov do velikosti 1.220 mm in uporabo posebnih formatov papirja iz standardnega predala. Zato so nove naprave TASKalfa idealne za souporabo v več oddelkih hkrati, posledično pa se tako izdatno zmanjšajo tudi skupni stroški infrastrukture.

»Razvoj naprav, ki zagotavljajo celovite rešitve, je šel korak naprej. Ti trije izdelki nadgrajujejo serijo TASKalfa, tako da zagotavljajo prosto izbiro medijev in še izboljšujejo njihovo učinkovitost, saj naše stranke želijo tiskati kompleksne dokumente s kar največjo mero kakovosti.« je dejal Bernhard Koll, Produktni Manager v podjetju Kyocera Document Solutions Europe in dodal: «In v povezavi s hitrostmi tiskanja do 55 strani na minuti, lahko delo v pisarnah teče kot urica.«

V vsa opravila tiskanja, kopiranja in faksiranja je mogoče dostopati preko novega, uporabnikom prijaznega barvnega zaslona, ki je preprost za uporabo in deluje po principu »potegni in prenesi«, ki ga poznamo pri uporabi pametnih telefonov. Zato ni potrebnih dolgih tečajev uvajanja in šolanja. Kyocerino programsko platformo HyPAS je mogoče preprosto namestiti iz nadzorne plošče, kar spremeni naprave v prilagodljivo orodje za vsa okolja. Možnost vdelanega načina skeniranja OCR omogoča preprosto prevajanje skeniranih dokumentov v PDF, po katerem je omogočeno iskanje. Tako so dokumenti uporabni za nadaljne delo. Na primer, enostavno je kopiranje delov besedila iz skeniranih dokumentov in lepljenje v prezentacije v program PowerPoint.

Več tiskate – več prihranite

Kyocera je znana po komponentah z dolgo življenjsko dobo, zato ni presenetljivo, da te naprave vsebujejo bobne z življenjsko dobo 600.000 izpisov. Poleg izboljšav v zasnovi je tudi skrajšan čas namestitve, ki znaša le 5 minut, krajši pa je tudi potreben čas za vzdrževanje. Cena energije ves čas raste, zato ni zanemarljiv podatek, da do 53% zmanjšanje TEC (Typical electricity consumption – tipična poraba elektrike) predstavlja velik prihranek in pomaga pri ohranjanju naravnih virov. K skupnim prihrankom pa pripomorejo tudi zmanjšani skupni stroški vzdrževanja.

Koll dodaja: «Novi izdelki TASKalfa pričajo o Kyocerini zavezi k celovitosti izboljšav, od hitrosti, kakovosti izpisov, uporabnosti s pametnejšim in prilagodljivim zaslonom, do nove tehnologije, ki izboljšuje energetsko učinkovitost. Vse to pripomore, da so lahko naši uporabniki bolj prilagodljivi in veliko bolj učinkoviti.«

Za več informacij obiščite spletno stran.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več