Računalništvo, telefonija
23.03.2012 09:26

Deli z drugimi:

Share

Kyocera z oznako Blue Angel

Kyocera Mita Europe je objavila, da je osem njenih nedavno predstavljenih črno-belih in barvnih večnamenskih naprav uspešno pridobilo zahtevno okoljsko oznako Blue Angel.
Kyocera z oznako Blue Angel
Kyocera z oznako Blue Angel

Kyocera Mita Europe

je objavila, da je osem njenih nedavno predstavljenih črno-belih in barvnih večnamenskih naprav uspešno pridobilo zahtevno okoljsko oznako Blue Angel.

Blue Angel lahko pridobijo samo tisti izdelki, ki izpolnjujejo obsežen seznam okoljskih kriterijev, ki segajo od nizke porabe energije v stanju mirovanja in nizke hrupnosti med delovanjem do zmanjševanja odpadkov z dolgotrajnimi komponentami, okolju prijazno embalažo in neškodljivimi emisijami tonerja. Izdelki morajo prav tako standardno omogočati obojestransko tiskanje in uporabo recikliranega papirja.

Priznanja so pridobile Kyocera Mitine barvne večnamenske naprave FS-C2026MFP+, FS-C2126MFP+, FS-C2526MFP in FS-C2626MFP ter črno-bele večnamenske naprave FS-3040MFP+, FS-3140MFP+, FS-3540MFP in FS-3640MFP. Vse temeljijo na prednostih Kyocerinih dolgotrajnih komponent ECOSYS, ki ob zmanjšanju količine odpadkov zagotavljajo visoko zanesljivost in nizke stroške potrošnega materiala.

Maki Nagao, vodja za izdelke pri Kyocera Mita Internationa Sales & Solutions: »Veseli nas, da so bili okoljski dosežki naših nedavno predstavljenih izdelkov potrjeni s standardom Blue Angel. Gre za najstarejšo oznako, povezano z okoljem, za izdelke in storitve ter sodi med najzahtevnejše in spoštovane standarde, ki jih je mogoče doseči.«.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več