Računalništvo, telefonija
18.01.2012 15:45

Deli z drugimi:

Share

LaCie predstavlja bliskovite HDD-je serije Thunderbolt

Potem ko je predhodna Little Big Disk Thunderbolt serija izdelkov doživela izjemen uspeh, je letošnja napoved prenove Thunderbolt tehnologije utrdila poslanstvo blagovne znamke LaCie kot vodilnega inovatorja na področju računalniške periferije.
2bigTB_iMac_daisychain
2bigTB_iMac_daisychain

LaCie

je na letošnjem CES-u 2012 v Las Vegasu v kategoriji računalniške periferije naznanil prihod novih diskov serije Thunderbolt. Najnovejša 2big Thunderbolt serija izdelkov ponuja hitrost, prilagodljivost in kapaciteto shranjevanja, medtem ko eSATA Hub Thunderbolt omogoča uporabnikom povezovanje eksternih eSATA pogonov na Mac-e.

Potem ko je predhodna Little Big Disk Thunderbolt serija izdelkov doživela izjemen uspeh, je letošnja napoved prenove Thunderbolt tehnologije utrdila poslanstvo blagovne znamke LaCie kot vodilnega inovatorja na področju računalniške periferije. Izdelki serije Thunderbolt se ponašajo z največjimi hitrostmi prenosov in prilagodljivostjo in bodo zagotovo pospešili delovne procese tudi najzahtevnejšim digitalnim uporabnikom.

2BIG THUNDERBOLT SERIES
Z do tri krat večjimi hitrostmi kot FireWire 800, LaCie 2big ponuja še RAID varnost, hot-swappable diske, Daisy chaining povezljivost, s čimer še izboljšate skupno zmogljivost, in trdno aluminijevo ohišje. Uporabniki bodo tudi navdušeni nad do 8TB shranjevalne kapacitete s presunljivimi hitrostmi prenosov do 311MB/s.
Z 2big LaCie shrambami je backup hiter in enostaven, omogočivši uporabnikom, da bolj pogosto naredijo varnostne kopije svojih neprecenljivih podatkov. Video oblikovalci bodo veseli možnosti multiple HD video streama, ki ga bodo lahko pretakali neposredno iz diska. Fotografi, ki uporabljate npr. Lightroom ali Aperture programska orodja, boste med brskanjem po medijskih knjižnicah opazili veliko večjo odzivnost ipd.

ESATA HUB THUNDERBOLT SERIES
eSATA Hub serije Thunderbolt predstavlja novo Thunderbolt tehnologijo in vzvratno kompatibilnost s starejšimi napravami, s čimer vdihne obstoječim eSATA diskom čisto novo življenje. Hub enostavno povežete na Mac preko Thunderbolt porta in dobite dva eSATA porta. To pomeni, da lahko uporabniki sedaj na Mac-e povežete dva eSATA eksterna diska in uživate v eSATA hitrostih prenosov. Na drugi Thunderbolt port lahko povežete tudi drugo Thunderbolt periferijo, kar nanese tudi do 12 eSATA pogonov (6x Dock, 2x eSATA linka na Hub), ki jih lahko na Mac povežete preko enega samega konektorja z maksimalnimi eSATA 3Gb/s hitrostmi.

2big Thunderbolt Series in eSATA Hub Thunderbolt Series bodo na voljo v prvem četrletju leta 2012. Za več informacij obiščite www.lacie.com.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem DOMEX, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri DOMEX, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem DOMEX, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več