Računalništvo, telefonija
12.09.2014 12:48

Deli z drugimi:

Share

Le en SMS stran od vaših kupcev

Hitro in brez večjih stroškov lahko dosežete vaše kupce z SMS sporočilom. Pomembno je, da svoje stranke obvestite v primernem trenutku.
Mobilni marketing
Mobilni marketing

Z SMS-i, hitro dosegamo naše kupce, saj uporabniki v povprečju porabijo 4 minute, da odprejo in preberejo sporočilo.

Kaj napisati, da jih bo sporočilo pritegnilo? Že v samem uvod izberite ključne besede, ki bodo uporabnika pritegnile k branju (primer: 50% popust na obutev prejšnje kolekcije, akcijske cene,…).

Kaj pa primeren čas pošiljanja? Definitivno med 9.00 in 18.00 uro. Zelo neprimerno bi bilo poslati SMS sporočilo v nočnem času, saj ne bi imeli efekta, povzročili pa bi tudi slabo voljo med vašimi kupci, saj bi jih zagotovo zbudili.

Pribljubljena aplikacija e-Poštar omogoča napredni mobilni marketing: http://www.e-postar.com
Če želite SMSe integrirati v lastno aplikacijo je pa na voljo API: http://www.smsapi.si

Marsikdo se vpraša, ali je pošiljanje marketinških sporočil nadležno? Kaj pridobim s tem? Slabo voljo? Več kupcev?

Mi smo prepričani, da pridobite več kupcev! Z SMS sporočilom s hitro akcijo pristopite k kupcu in mu ponudite aktualno ugodnost, kupon, ki je časovno omejen ali jih obvestite jih o spremembi v zadnjem trenutku. Pri samih SMS sporočilih je dobro tudi to, da lahko po končanem klici uporabnikom pošljete anketo ali pa vodite nagradno igro.

Pri SMS marketingu, pa moramo poudariti, da je njegova največja prednost visoka dostavljivost, s spletno aplikacijo E-poštar pa lahko spremljate tudi statistiko SMS sporoči (odjave, povratnice, dostavljivost).

Če imate kakšno dodatno vprašanje ali dilemo glede SMS marketinga, nas pokličite na 0590 53 901 ali nam pošljite email: podpora@e-postar.eu.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MS3 d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MS3 d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MS3 d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več