Računalništvo, telefonija
18.08.2017 14:14
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

LEAGOO je prva mobilna znamka, ki je postala uradni partner nogometnega kluba Tottenham

LEAGOO je prva mobilna znamka, ki je postala uradni partner nogometnega kluba Tottenham
LEAGOO je prva mobilna znamka, ki je postala uradni partner nogometnega kluba Tottenham

Angleški nogometni prvoligaš Tottenham Hotspur F.C. in kitajski proizvajalec pametnih telefonov Leagoo sta sklenila partnerstvo, ki bo trajalo pet let – od julija 2017 do julija 2022.

Petletno partnerstvo sta nogometni klub Tottenham F.C. in podjetje Leagoo uradno potrdila včeraj, 17. avgusta, na novinarski konferenci v Londonu. S podpisom pogodbe se je tako na seznamu oglaševalcev v prestižni angleški nogometni Premier ligi znašlo še eno kitajsko podjetje. V zadnjih letih so takšna sodelovanja med športnimi klubi oziroma športniki in mobilnimi znamkami vse bolj pogosta. Spomnimo se samo na sodelovanje med FIFO te podjetjem VIVO, med FC Barcelono in podjetjem OPPO, nogometnim virtuozom Lionelom Messijem ter Huaweijem in tako dalje.

Sodelovanje med Leagoojem in Tottenhamom cilja na boljše povezovanje Leagoojevih uporabnikov z navijači nogometnega kluba in k večji prepoznavnosti kitajske znamke na globalnem trgu. S kampanjo, ki bo vključevala številne interaktivne oglaševalske aktivnosti, bodo skušali realizirat globalno širitev poslovanja.

Kot ekskluziven uradni partner Tottenhama v mobilni industriji, bodo pri Leagooju skupaj z nogometnim klubom v naslednjih petih letih lansirali strateško marketinško in oglaševalsko kampanjo po celem svetu. Del nje bo tudi posebna različica izjemnega telefona Leagoo T5, ki ga bodo izdali obarvanega v barve Tottenhama, njihove telefone pa bodo promovirali tudi posamezni nogometaši kluba. Leagoo pa bo v reklamni kampanji promoviral tudi znameniti simbol oziroma značko Tottenhama, ki uspešno predstavlja klub že 100 let.

Leagoo je sicer zelo mlado kitajsko podjetje, ki je nastalo leta 2014, od takrat pa raste in osvaja nove trge zelo hitro. Kljub dozdajšnjim uspehom, pa še naprej stremijo k napredku, saj konstantno vlagajo sredstva v raziskave in razvoj, izboljšujejo svoje naprave in imajo vedno več uporabnikov po celem svetu. Poslovno sodelovanje s Tottenhamom pa je zmagovalna kombinacija, ki bo Leagooju prinesla še več kupcev, Tottenhamu pa še več navijačev.

Če spadate med najbolj zagrete nnogometne navijače in navdušence na mobilno telefonijo, pa si lahko še več podrobnosti o sodelovanju preberete na Leagoojevi uradni strani.

Pri tem pa bi vas še spomnili, da so ravno pred kratkim v spletni trgovini Gearbest pripravili posebno promocijsko ponudbo telefona Leagoo T5, v kateri ga lahko dobite kar 70 ameriških dolarjev ceneje od redne cene.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več