Računalništvo, telefonija
26.09.2017 12:16

Deli z drugimi:

Share

LEAGOO KIICAA MIX: če ga kupite zdaj, prihranite kar 30 dolarjev!

LEAGOO KIICAA MIX: če ga kupite zdaj, prihranite kar 30 dolarjev!
LEAGOO KIICAA MIX: če ga kupite zdaj, prihranite kar 30 dolarjev!

Le danes in jutri lahko v Leagoojevi trgovini na AliExpressu kupite pametni mobilni telefon Leagoo KIICAA MIX z “neskončnim” zaslonom za le 109,99 ameriških dolarjev (cca. 92 evrov). Promocijska akcija v Leagoojevi spletni trgovini na AliExpressu traja 26. In 27. septembra, gre pa za zelo zanimiv pametni telefon, o katerem smo na naši strani že pisali in ki je zaradi razmerja v ceni in zmogljivosti pri uporabnikih požev veliko zanimanja.

Po čem se odlikuje telefon Leagoo KIICAA MIX?

Najprej boste pri telefonu opazili njegov preprost dizajn z diskretnimi robovi in brez nepotrebnih linij in dodatkov, ki bi kazili njegov videz. Osrednja atrakcija je pa zagotovo ogromen zaslon. Zahvaljujoč t.i. tri-bezel-less dizajnu zaslon prekriva več kot 90 % prednje strani telefona in se razprostira praktično do robov. Zaslon pa je tudi prekrit z ukrivljenim 2,5D-steklom, ki je odporen na praske in daje telefonu atraktiven videz iz kateregakoli kota ga pogledate. Telefon sicer v debelino meri le 7,9 milimetrov, zaradi svoje posebne zaobljene oblike pa se zelo lepo usede v roko.

Zaslon sicer v diagonalo meri 5,5 palca, ima ločljivost 1.920 x 1080 slikovnih točk (401 ppi) in svetilnost 400 nitov, ščiti pa ga steklo Gorilla Glass 4.

Slušalke s telefonom povežete prek vhoda USB-C, saj telefon nima že nekoliko zastarelega 3,5-milimetrskega priključka, kar zagotavlja pravi digitalni zvok, brez izgube kakovosti. Glasbo boste tako slišali skoraj kot bi bili na koncertu.

Telefon se lahko pohvali tudi z izvrstno dvojno kamero, kjer ima en senzor ločljivost 13 MP (OmniVision), drugi pa 2 MP. Kamera vam na ta način omogoča zelo podrobno snemanje objektov, zna pa zajeti tudi t. i. učinek bokeh, kjer je objekt v ospredju dodatno izostren, ozadje pa zamegljeno. Podobno dobra pa je tudi kamera na sprednji strani, ki ima prav tako ločljivost 13 MP, s tem da ima še dodatno osvetlitev in funkcijo samodejnega polepšanja fotografije, tako da bodo vaši selfiji naravnost za v album.

Omeniti pa velja še čitalnik prstnih odtisov, ki se nahaja na sprednji strani pod zaslonom in velja za enega najhitrejših na trgu. Čitalnik uporablja tehnologijo Smart Touch, kar pomeni da se ves čas “uči” in z uporabo postaja vse bolj natančen.

Glavne karakteristike telefona Leagoo KIICAA MIX:

  • 5,5-palčni FHD zaslon (Sharp), 90 % prednje ploskve
  • 8-jedrni MediaTek procesor MT6750T s frekvenco 1,5 GHz
  • 3 GB RAM-a
  • 32 GB notranjega spomina
  • 13 MP + 2MP dvojna kamera na hrbtni strani
  • 13 MP kamera na sprednji strani
  • USB-C vhod za slušalke
  • Čitalec prstnih odtisov na prednji strani (0,1 s)
  • Baterija z avtonomijo 3000 mAh in funkcionalnostjo hitrega polnjenja (5V2A)
  • Operacijski sistem Android 7.0 Nougat

Naj za konec še enkrat spomnimo, da lahko telefon Leagoo KIICAA MIX danes in jutri dobite po znižani ceni 109,99 dolarjev oziroma 92 evrov, in sicer v Leagoojevi spletni trgovini na AliExpressu.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več