Računalništvo, telefonija
09.08.2016 11:03
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Leagoo T1 Plus: telefon za manj kot 100 €

Leagoo T1 Plus
Leagoo T1 Plus

Končno smo dobili telefon, ki ima izjemno sprednjo in zadnjo kamero. Leagoo T1 Plus ima na obeh straneh kar 13 MP kamero. Izdelovanje kvalitetnih “sebkov” še nikoli ni bilo tako enostavno. Pametni telefon krasi tudi aluminijasto ohišje, zmogljiva baterija in 5.5 (13,97 cm) palčni super HD zaslon.

Čitalec prstnih odtisov ima dvojno funkcijo, saj poleg skrbi za varnost naših podatkov na napravi, hkrati pa služi kot sprožilec za vgrajeni kameri. Delovanje čitalca je izjemno hitro, saj nam prstni odtis prebere v pičlih 0.19 sekunde.

Za hitro delovanje pametnega mobilnega telefona skrbi štiri jedrni procesor in 3 GB delovnega pomnilnika, za shranjevanje podatkov pa imamo na voljo 16 MB notranjega pomnilnika z možnostjo razširitve za do 128 GB (zunanja pomnilniška kartica, ki ni vključena v ceno).

Za odlično uporabniško izkušnjo poskrbi tudi operacijski sistem Android 6.0 (Marshmallow), na katerem so pred naložene določene aplikacije za urejanje in snemanje fotografij, ki vam omogočajo, da pred objavo fotografije na družbenem omrežju to še polepšate.

Spletni trgovec Everbuying vam po akcijski ceni 98,49 € ponuja izjemen pametni mobilni telefon, ki za svojo ceno nudi veliko. Izdelek si lahko ogledate tukaj.

Poskrbljeno je tudi za garancijo in vračilo denarja v primeru nezadovoljstva ali poškodovanega izdelka ob dostavi. Pohitite, akcija traja le še devet dni.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več