04.04.2014 13:09

LED mobilni projektor

InFocus je predstavil nov mobilni projektor, ki je 38 % lažji in 42 % manjši od primerljivih konkurenčnih izdelkov. Z njim ste lahko na predstavitve pripravljeni prav povsod.
Projektor InFocus IN1146 je izredno lahek in majhen prenosni projektor, ki ne zahteva vzdrževanja.

Projektor InFocus IN1146 je mobilni DLP projektor z inovativno LED tehnologijo. Z osnovno ločljivostjo WXGA (1280 x 800), svetilnostjo 1.000 ANSI lumnov in z odličnim kontrastnim razmerjem 10000 : 1 zagotavlja natančno in visoko kontrastno projekcijo.

Ta projektor za delovanje ne uporablja običajne žarnice, saj deluje na osnovi LED tehnologije, ki zagotavlja optimalno energetsko učinkovitost ter izjemno kvaliteto slike. LED projektorji so znani po nasičenih barvah in stabilni sliki. IN1146 ponuja odlično kontrastno razmerje 10000 : 1 zato je še boljši pri projiciranju živih barvnih slik z veliko podrobnostmi. Življenjska doba LED svetila ponuja do 30.000 ur projekcije brez skrbi. V primeru, da projektor uporabljate 4 ure na dan, 5 dni na teden, 50 tednov na leto, bo svetilno telo delovalo približno 12 let. Do takrat projektor ne potrebuje vzdrževanja. Niti filtra ni potrebno očistiti ali zamenjati.

Vsebino iz računalnika lahko predvajate preko HDMI ali VGA kabla. Na voljo je tudi brezžična povezava z vašim prenosnikom preko opcijskega brezžičnega USB Wi-Fi adapterja. Vgrajen multimedijski predvajalnik pa omogoča dinamično prikazovanje vsebin z USB ključka ali SD kartice. Podpira predvajanje video datotek, fotografij, glasbe, prezentacij in MS Office dokumentov.

IN1146 omogoča izjemno preprosto vzpostavitev in uporabo. Pri izvajanju prezentacij ni potrebe, da se osredotočate na projektor, saj je pripravljen takrat ko ste vi. Ni vam treba čakati na vklop projektorja, saj se vklopi v le nekaj sekundah. Funkcija samodejnega popravka slike pa ohranja vašo sliko v pravilnih razmerah ne glede na projekcijsko površino.

Zaradi izredno lahke (0,8 kg) in kompaktne zasnove je projektor primeren za prenosno uporabo, prenašanje pa vam bo dodatno olajšala priložena priročna torba.

Projektor InFocus IN1146 vas bo navdušil z LED tehnologijo, ki zagotavlja odlično kakovost slike, dolgo življenjsko dobo ter preprosto uporabo. Zaradi zanesljivosti, funkcionalnosti in različnih možnosti povezovanja je IN1144 odlična rešitev za poslovno ali domačo uporabo. Predvsem za tiste, ki so veliko na poti.

Na voljo bo od aprila dalje pri slovenskem uvozniku Center projekcije in njihovih prodajnih partnerjih.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LESTRA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri LESTRA d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LESTRA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več

DATALAB SI d.o.o.