Računalništvo, telefonija
07.07.2015 16:30

Deli z drugimi:

Share

Lenovo je nov član združenja Open Gaming Alliance

Open Gaming Alliance (OGA), neprofitno združenje, osredotočeno na igričarsko industrijo, je v svoje vrste sprejelo največjega proizvajalca računalnikov na svetu. Lenovo se je tako pridružil številnim znanim podjetjem, kot so Intel, Dell/Alienware, Logitech, Razer, UnityWebroot in druga, ki podpirajo rast in razvoj igričarskega ekosistema.
Lenovo Y50
Lenovo Y50

Združenje Open Gaming Alliance je pred kratkim objavilo svojo letno raziskavo Pinnacle research, v kateri je analiziralo ključne trende v igričarski industriji. Kot uvod v igričarski sejem E3 Expo je omenjena organizacija najavila vrsto novih iniciativ ter novih članov na različnih področjih, kot so obogatena in navidezna resničnost, oblačno igričarstvo ter velik porast članstva med razvijalci iger.

“Igričarji so tisti, ki skrbijo za rast prodaje računalnikov po svetu. Članstvo v združenju OGA za nas predstavlja priložnost, da se še tesneje povežemo z razvijalci iger in drugimi člani igričarskega ekosistema. Jeseni bomo igričarjem predstavili novo generacijo premijskih igričarskih namiznih in prenosnih računalnikov, ki bodo igranje iger dvignili na nov nivo,” je povedal vodja oddelka marketinga za računalniške in poslovne rešitve v družbi Lenovo Dilip Bhatia.

Združenje Open Gaming Alliance, ki deluje že od leta 2008, svojim članom nudi vrsto različnih virov, kot so raziskave, najboljše prakse in svetovanje. Cilj združenja je povezati člane in rešitve ter oblikovati kar najboljši igričarski ekosistem. Danes združenje podpira razvoj iger na številnih platformah in operacijskih sistemih, saj želi narediti samo igranje neodvisno od naprav in platform.

“Lenovo je vodilni proizvajalec osebnih računalnikov ter največji ponudnik mobilnih telefonov na Kitajskem. Danes se meje med igričarskimi platformami brišejo, zato je pomembno, da sodelujemo z vodilnimi proizvajalci ter jim s svojim znanjem in izkušnjami pomagamo oblikovati kar najboljše igričarske pripomočke ter uporabniške izkušnje,”

je dodal predsednik združenja OGA Drew Johnston.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Za več informacij so vam na voljo pri LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Francois Bornibus bo novi predsednik regije EMEA v Lenovu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več
Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več