01.09.2015      14:43

Lenovo na VMworld predstavil novo poslovno programsko opremo

Lenovo System X3650Lenovo System X3650
Lenovo strežnikiLenovo strežniki

Družba Lenovo je danes na konferenci VMworld 2015 najavila razpoložljivost napredne poslovne programske opreme, kot sta Red Hat OpenStack in VMware Software Defined Data Center. Novi rešitvi bosta podjetjem vseh velikosti pomagali pri obdelavi velikih bremen s področja računalništva v oblaku, velikih podatkov in podatkovih baz. Zadnje raziskave družbe Lenovo ugotavljajo, da podjetja v naslednjih letih načrtujejo podvojitev rabe aplikacij iz oblaka in kapacitet hrambe podatkov. Upravljanje virtualiziranih virov in raba velikih podatkov sta kompleksni opravili, ki pa znatno prispevata k ustvarjanju dodatnih prihodkov in konkurenčnih prednosti.

Lenovo in oblak
Nove rešitve bodo podjetjem omogočile še enostavnejše postavitve oblačnih platform. Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform v navezi s sistemi Lenovo System x3650/x3550 M5 ter ThinkServer RD650/RD550 nudi izjemne zmogljivosti, skalabilnost in varnost za doseganje konkurenčnih prednosti in maksimalne razpoložljivosti za vse za poslovanje kritične aplikacije v oblaku.

Referenčna arhitektura Lenova za programsko opremo VMware Software Defined Data Center nudi cenovno dostopno in z drugimi rešitvami združljivo oblačno arhitekturo za vsa poslovna virtualizirana bremen. Strežnik Lenovo System x3650 M5, omrežna oprema Lenovo in sistem hrambe podatkov IBM Storwize V3700 poskrbijo, da so zmogljivosti virtualizacije kar do 61 odstotkov višje kot pri prejšnji generaciji sistemov.

Lenovo, podatkovne baze in veliki podatki
Poročilo Cisco Visual Networking Index predvideva, da se bo v naslednjih štirih letih količina internetnega prometa povečala za trikrat, posledično pa bosta podjetjem velik izziv predstavljala hramba in distribucija velikih količin podatkov. Lenovo je posodobil svoje Hadoop referenčne arhitekture za rešitve ponudnikov Cloudera, MapR in IBM. Strežnika Lenovo System x3650 in x3550 M5, opremljena s procesorji Intel Xeon E5-2600 V3, predstavljata najnovejše rešitve za skalabilno in zanesljivo delo z velikimi podatki.

Eksponencialna rast podatkov mora postati bolj obvladljiva. Lenovo je z novo rešitvijo Lenovo Database Configuration for EnterpriseDB Postgres Plus ter kombinacijo strežnika Lenovo System x3850 X6 poskrbel, da je delo s podatkovnimi bazami zanesljivo kot v primeru sistemov mainframe. Odprtokodni strežnik Postgres Plus Advanced Server in podatkovna baza EnterpriseDB predstavljata cenovno izredno učinkovito rešitev za obvladovanje podatkov.

Lenovo Database Configuration for MongoDB Enterprise pa združuje najbolj priljubljeno programsko opremo s področja baz podatkov NoSQL s strežnikom Lenovo System x3850 X6. Ta kombinacija izkorišča vse napredne funkcije baze podatkov MongoDB in ponuja izjemne zmogljivosti, razpoložljivost ter bliskovito hiter dostop do podatkov.

“Področje IT se spreminja z neverjetno hitrostjo. Podjetja morajo obvladovati čedalje več podatkov in prometa. Prav zato je skalabilna infrastruktura podatkovnih centrov, ki podpira hibridno delovanje, tako priljubljena. Lenovo skupaj z najboljšimi partnerji iz sveta poslovne programske opreme zagotavlja agilno infrastrukturo, ki je temelj sodobnih podatkovnih centrov,” je povedal podpredsednik oddelka World Wide Systems Development v Lenovo Enterprise Business Group Michael Gebele

Za kateri telefon boste pisali Božičku?

Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
Justin.Forfunky  |  Zgleda, da prav tako 925.
Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
sibyte  |  Krivici za slab rezultat smo uporabniki ...
Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
sibyte  |  Kateri model pa imaš? Jaz sem na moji Lu...
Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
fabjanjan01  |  W10M je čist uredu platforma, sam jo vsi...
Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
Justin.Forfunky  |  10.0.14393.448 devetega novembra?