Računalništvo, telefonija
24.11.2014 18:03

Deli z drugimi:

Share

Lenovo poenostavlja upravljanje datotek z aplikacijo REACHit

Družba Lenovo je v svoj nabor aplikacij DOit dodala še rešitev, s katero uporabnikom izboljša dostop do datotek na različnih platformah in napravah. Aplikacija Lenovo REACHit uporabnikom omogoča dostop, organizacijo, iskanje in deljenje datotek ne glede na to, kje so shranjenje.
Lenovo RECHit
Lenovo RECHit

Današnji potrošniki so vse bolj povezani, uporabljajo čedalje več naprav in ustvarijo ogromno podatkov. Izziv pa postaja upravljanje vseh teh naprav in podatkov na njih. Aplikacija REACHit pa poveže uporabnikov osebni računalnik z mobilno napravo s sistemom Android ali iOS ter različne storitve hrambe podatkov v oblaku, kot so Google Drive, OneDrive, Dropbox ter Box.

REACHit s pridom izkorišča na dotik občutljiv zaslon mobilnih naprav, pregleden grafični uporabniški vmesnik pa premore več načinov filtriranja, razvrščanja in ogleda podatkov. Uporabniki lahko hitro in enostavno najdejo datoteke na različnih napravah in uporabniških računih, iskalno vrstico aplikacije pa lahko odložijo tudi na namizje. V operacijskih sistemih Windows aplikacija REACHit poskrbi za integracijo z Raziskovalcem (File Explorer), kar še olajša iskanje datotek na računalnikih in nanje povezanih napravah.

Bogate so tudi možnosti urejanja dokumentov, a še pred urejanjem lahko uporabniki z aplikacijo REACHit datoteke premaknejo iz telefona na računalnik ali drugo lokacijo in obratno, hitro in enostavno z uporabo funkcije povleci in spusti znotraj uporabniškega vmesnika. Uporabniki lahko urejajo besedilne dokumente, tabele, predstavitve in druge datoteke v oblaku s pomočjo pisarniškega urejevalnika ZOHO. Za deljenje dokumentov, fotografij, video posnetkov in drugih datotek s prijatelji in družinskimi člani je odlično poskrbljeno, saj aplikacija te lahko posreduje prek aplikacije SHAREit, e-pošte, spletne povezave za prenos ter družbenih omrežij FaceBook ali Twitter.

“Nad REACHit smo preprosto navdušeni. A to je šele začetek. Imamo še veliko izjemnih idej in funkcij, ki jih želimo vgraditi v to aplikacijo. Bolj kot vse to pa je pomembno, da bomo uporabnikom dali na glasovanje, katere funkcije si želijo imeti v aplikaciji in nato te tudi razvili. Možnost dostopa do katerekoli datoteke ne glede na to, kje je shranjena, predstavlja središče prihajajočega interneta stvari. Z aplikacijo REACHit uporabnikom omogočamo izjemno enostavno iskanje in upravljanje njihovih vsebin, ne glede na to, kje se nahajajo. Vse to pa začinimo z izjemno uporabniško izkušnjo,” je povedal vodja ekosistema in storitev iz oblaka v družbi Lenovo Mark Cohen.

Aplikacija REACHit bo v začetku prihodnjega leta prednaložena na vseh Lenovo napravah. Že danes pa je brezplačno na voljo za prenos s spletnega mesta Lenovo.com ter aplikacijskih tržnic Google Play in Apple App Store.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Za več informacij so vam na voljo pri LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Francois Bornibus bo novi predsednik regije EMEA v Lenovu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več