Računalništvo, telefonija
12.12.2014 13:41

Deli z drugimi:

Share

Lenovo z nagrado za upravljanje in trajnostni razvoj poslovanja

Družba Lenovo je na podelitvi nagrad Hong Kong Corporate Governance Excellence Awards 2014 prejela dve prestižni nagradi, in sicer nagrado za odličnost upravljanja poslovanja Corporate Governance Excellence Award ter nagrado za trajnostni razvoj poslovanja Sustainability Excellence Award.
Lenovo z nagrado za upravljanje in trajnostni razvoj poslovanja
Lenovo z nagrado za upravljanje in trajnostni razvoj poslovanja

Nagrade Hong Kong Corporate Governance Excellence Awards podeljujeta hongkonška gospodarska zbornica in tamkajšnji center za upravljanje podjetij. Prestižne nagrade prejmejo podjetja, ki najbolj celovito skrbijo za razvoj poslovanja ob upoštevanju poslovne etike. Žirija podjetja ocenjuje tudi po kriterijih uresničevanja obvez delničarjem, skladnosti s poslovnimi standardi, integritete, poštenosti, družbene in okoljske odgovornosti, transparentnosti poslovanja ter neodvisnosti upravnega odbora in vodstva. Lenovo je poleg nagrade za odličnost upravljanja poslovanja prejel tudi nagrado za najboljši trajnostni razvoj poslovanja.

“Obe prejeti nagradi sta za naše podjetje velika čas, saj potrjujeta naša izjemna prizadevanja za kar najboljši razvoj poslovanja. Verjamemo v postavljanje visokih meril, hkrati pa poslujemo povsem transparentno do javnosti in delničarjev. Vpeljali smo trajnostni poslovni model, ki nam omogoča izkoriščanje številnih tržnih priložnosti ter odlično rast poslovanja,” je povedal finančni direktor družbe Lenovo Wong Waiming.

Omenjena dosežka je pred kratkim dopolnila še platinasta nagrada za odkrito poslovanje Best Corporate Governance Disclosure Awards 2014, ki jo je podjetje prejelo s strani hongkonškega inštituta javnih računovodij. To nagrado, ki kaže na izjemno kakovost poslovnih praks ter upravljanja podjetja, je družba Lenovo prejela že drugo leto zapored.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Za več informacij so vam na voljo pri LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Francois Bornibus bo novi predsednik regije EMEA v Lenovu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več