Računalništvo, telefonija
27.02.2017 11:19
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Lenovo z novimi pametnimi napravami premika meje mobilnosti

Lenovo z novimi pametnimi napravami premika meje mobilnosti
Lenovo z novimi pametnimi napravami premika meje mobilnosti

Družba Lenovo je danes predstavila ekosistem naprav in storitev za novo dobo mobilnosti po željah uporabnikov, ki zahtevajo rešitve, sestavljene iz zmogljive strojne opreme, povezljivosti ter k uporabniku usmerjenega dizajna. Na sejmu Mobile World Congress 2017 je podjetje predstavilo nove mobilne naprave vseh segmentov, kot so: hibridni Miix 320, ki prinaša dostopno povezljivosti, dva zmogljiva in prilagodljiva prenosnika Yoga 720 in 520 – ter štiri tablice iz družine Tab4, namenjene vsem družinskim članom.

Vsem napravam je skupno to, da uporabnikom omogočajo pristno mobilnost, saj nudijo povezljivost v mobilna omrežja LTE* za povezljivost od praktično kjerkoli. Sočasno je podjetje nadgradilo storitev Lenovo Connect, ki podpira programabilne kartice e-SIM, ki na nekaterih napravah s sistemom Windows omogočajo uporabo LTE-povezav s pogodbo z lokalnim ponudnikom telekomunikacijskih storitev ter doseganja ugodnih cen mobilnega gostovanja v tujini brez potrebe po menjavi kartice SIM.

Lenovo Tab 4 tablice za vse družinske člane

Družina tablic Lenovo Tab 4 gradi na temeljih vsestranskih tablic, ki so jih inženirji še izboljšali: štiri nove tablice krasi privlačna oblika, oblikovane pa so glede na potrebe vseh družinskih članov. Modela Lenovo Tab 4 8 in Lenovo Tab 4 10 stavita na večpredstavnostno izkušnjo, saj imata vgrajen par zmogljivih zvočnikov in tehnologijo Dolby Atmos®. Družina Lenovo Tab 4 je bogatejša tudi za premijska izdelka Lenovo Tab 4 8 Plus in Lenovo Tab 4 10 Plus, ki se pohvalita s steklenim ohišjem, zaslonom polne visoke ločljivosti, zmogljivimi procesorji in do 12-urno avtonomijo delovanja na baterijo.

Posebno vlogo pa novim tablicam namenijo dodatki, ki tablice Lenovo Tab 4 spremenijo v namenske izdelke – tablico za otroke ali delo. Dodatek Kid’s Pack premore ovitek, ki tablico ščiti pred padci in udarci, zaslonski filter modre svetlobe, proti praskam odporne nalepke in najmlajšim prilagojen uporabniški račun Lenovo Kid’s Account, v katerem najdejo vrsto otrokom prilagojenih bogatih vsebin. Dodatek premore še prilagojen brskalnik s funkcijami starševskega nadzora. Nove tablice se lahko spremenijo tudi v androidne delovne postaje 2-v-1, če jih uporabnik opremi z dodatkom Productivity Pack. Ta prinaša tipkovnico Bluetooth, spremenjen uporabniški vmesnik z možnostjo prikaza več odprtih aplikacij hkrati in hitrega preklapljanja, podporo za druge vrste tipkovnic ter optimizirano uporabniško izkušnjo ob uporabi tipkovnice in miške.

Hibridni Miix 320 s super hitrim dodatkom LTE

Miix 320 združuje produktivnost prenosnika s sistemom Windows 10, ki se zna z odstranitvijo tipkovnice spremeniti v lahko tablico. Opremljen je z 10,1-palčnim zaslonom polne visoke ločljivosti (Full HD), kot tablica pa tehta le 550 gramov. Do 10-urna avtonomija baterije zadošča za filmski maraton. Opcijski dodatek LTE omogoča povezljivost od praktično kjerkoli. Hibrid in prilagodljiva prenosnika sta oblikovana po meri generacije uporabnikov, ki si želi večopravilnosti in išče idealno razmerje med velikostjo in težo naprave. Hibrid jim omogoča video zabavo, opremljen s tipkovnico in zmogljivo strojno opremo pa je lahko tudi pravi poslovni prenosnik za ustvarjanje vsebine.

Vedno povezani z Lenovo Connect e-SIM

Lenovo Connect e-SIM uporabnikom omogoča mobilno povezljivost po vsem svetu – in to brez menjave kartic SIM. Lenovo Connect omogoča uporabnikom možnost brezšivne povezljivosti po lokalnih cenah tudi v tujini, če z lokalnimi ponudniki telekomunikacijskih storitev sklenejo ustrezne pogodbe za mobilni prenos podatkov. Uporabniki svoj mobilni paket delijo med svojimi napravami, ki podpirajo Lenovo Connect. Nova tehnologija bo sprva na voljo v hibridu Miix 320, tekom leta pa tudi na izbranih prilagodljivih prenosnikih Yoga.

Računalnika Yoga prinašata ravnotežje oblike, zmogljivosti in mobilnosti

Mobilni uporabniki občasno potrebujejo tudi kar najboljše zmogljivosti svojih tankih in lahkih prenosnih računalnikov. Ti uporabniki pogosto menjajo način rabe med delom in zabavo, Yoga 720 in 520 pa se jim prilagodita tudi z velikostjo, saj sta na voljo s 13-, 14- ali 15-palčnim zaslonom. 15-palčni Yoga 720 je najbolj zmogljiv prilagodljiv prenosnik v svojem razredu, opremljen je z najnovejšimi Intel Core procesorji sedme generacije do modela i7, grafično kartico NVIDIA GeForce GTX 1050 ter bliskovito hitrim vmesnikom Thunderbolt 3, hkrati pa nudi do 9 ur avtonomije delovanja na baterijo. Za uporabnike, ki si želijo kar najtanjše naprave, je kot nalašč 13-palčni Yoga 720, ki je kar 17 odstotkov tanjši od predhodnika, debel je le 14,3 mm. Vsi prilagodljivi prenosniki Yoga uporabnikom nudijo kar najbolj svobodno rabo ne glede na njihov življenjski slog.

Cene in dobavljivost

Tablici Tab 4 8 in Tab 4 10 bosta naprodaj od 169 in 179 evrov dalje. Ceni za Tab 4 8 Plus in Tab 4 10 Plus pa se bosta začeli pri 259 oziroma 299 evrov. V regiji EMEA bodo naprodaj konec maja.

Miix 320 s tipkovnico v različici Wi-Fi bo na voljo od 269 evrov, različica LTE pa se bo začela pri 399 evrih. Prodaja se začne aprila, le različica Miix 320 z digitalnim peresom Active Pen in Microsoft Office 365 (12-mesečna licenca) bo na izbranih trgih na voljo od julija.

Yoga 720 (13-palčni zaslon) bo naprodaj od aprila z začetno ceno 999 evrov, 15-palčni model pa od 1099 evrov. 14-palčni Yoga 520 bo naprodaj julija, cene pa se bodo začele pri 599 evrih.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Za več informacij so vam na voljo pri LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Francois Bornibus bo novi predsednik regije EMEA v Lenovu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več