27.05.2015 16:07

Lenovo z novimi prenosniki nagovarja zagovornike preprostosti

Lenovo je danes na svojem premiernem globalnem tehnološkem dogodku Lenonov Tech World predstavil tri nove prenosne računalnike. Lenovo Z41, Lenovo Z51 in ideapad 100 prinašajo prilagodljivost, saj uporabnikom omogočajo veliko svobodo pri ustvarjanju in urejanju vsebin, hkrati pa so popolnoma opremljeni za uživanje v predvajanju glasbe in videa. Namenjeni so uporabnikom, ki cenijo preprost in funkcionalen dizajn.
Lenovo IdeaPad 100

Lenovo Z41 in Lenovo Z51 – edinstveni multimedijski postaji za navdušence nad glasbo in filmom

Nova 14- in 15-palčna prenosnika Lenovo Z41 in Lenovo Z51 se odlično znajdeta v dveh vlogah – lahko sta zmogljivi delovni postaji ali za pa domača zabaviščna centra. Opremljena sta z izjemnim zaslonom polne visoke ločljivosti, opcijsko pa ju uporabniki lahko opremijo še z zmogljivo AMD grafiko in izjemnim zvokom Dolby® DS 1.0 Home Theater® Surround Sound. Prenosnika sta opremljena z najnovejšo brezžično tehnologijo 802.11 a/c WiFi, ki nudi do trikrat višje hitrosti brskanja po spletu in prenašanja vsebin. Vgrajene imata najnovejše procesorje Intel Core (do modela i7) in do 1 TB disk za hrambo podatkov. Oba novinca izstopata tudi s svojo zunanjostjo, na voljo pa sta v beli, črni ali rdeči barvni kombinaciji.

Revolucionarna kamera Intel RealSense v prenosniku Lenovo Z51

Lenovo Z51 je lahko za doplačilo opremljen tudi s 3D kamero Intel RealSense, s katero okolica oživi v tretji dimenziji. Kamera namreč svet zajema v polni visoki ločljivosti, senzor pa globino zaznava podobno kot človeško oko. Uporabniki lahko z novo kamero skenirajo predmete in jih natisnejo na 3D-tiskalniku, igrajo 3D-igre ali pa uporabljajo napredne geste za upravljanje prenosnika. Kamera izdatno izboljša tudi spletni video klepet, ki postane še bolj realističen, uporabniku pa omogoča tudi menjavo ozadja ali napredno deljenje vsebin.

Lenovo ideapad 100 – idealen prenosnik za vse, ki iščejo le najnujnejše

Lenovo je z ideapad 100 izdelal odličen prenosnik vstopnega razreda, ki je namenjen uporabnikom z le najnujnejšimi potrebami, kot so brskanje po spletu, kreiranje dokumentov itd. Poganja ga varčen procesor IntelPentium N3540, vgrajen disk pa lahko shrani do 500 GB podatkov. Avtonomija novega ideapad 100 znaša do štiri ure. Na voljo bo v 14- in 15-palčni različici, prva je debela 20,2 mm druga pa 22,6 mm. Piko na “i” bo postavila izjemno dostopna cena.

“Prenosnike Lenovo Z41, Z51 ter ideapad 100 namenjamo uporabnikom, ki cenijo preprostost in funkcionalnost. A tudi uporabniki se med seboj močno razlikujejo, zato tudi več modelov prenosnikov. Med novinci dva zadovoljujeta multimedijske potrebe, tretji pa je res vsestranski,” je povedal direktor oddelka prenosnikov v družbi Lenovo Bai Peng.

Dobavljivost

Novi prenosniki Lenovo Z41, Lenovo Z51 in Lenovo ideapad 100 bodo naprodaj sredi poletja.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Za več informacij so vam na voljo pri LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Francois Bornibus bo novi predsednik regije EMEA v Lenovu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več

AUDIO BM d.o.o.