Računalništvo, telefonija
14.05.2014 08:36

Deli z drugimi:

Share

Lenovo z vsestransko poslovno tablico ThinkPad 10

Družba Lenovo je danes predstavila ThinkPad 10 - premijsko 10-palčno poslovno tablico, ki uporabniku nudi kopico poslovnih funkcij za brezkompromisno produktivnost. Poleg zmogljive strojne opreme premore še vrsto varnostnih funkcij, digitalno pero, za doplačilo pa je lahko opremljena z odlično tipkovnico iz sveta ultraprenosnih računalnikov in razširitveno postajo.
Lenovo z vsestransko poslovno tablico ThinkPad 10
Lenovo z vsestransko poslovno tablico ThinkPad 10

Tablica ThinkPad 10 je sinonim za izjemno uporabniško izkušnjo. Namenjena je poslovnim uporabnikom, ki od tablice pričakujejo izjemno prilagodljivost in povezljivost. Ohišje iz aluminija in 10-palčni zaslon iz stekla Gorilla glass sta zagotovilo za lahko, a trdno napravo. Premijsko mobilno izkušnjo zagotavljajo številne funkcije in rešitve za dvig produktivnosti. Tablica pozna kar štiri načine uporabe – tabličnega, kot stojalo, prenosnik ali namizni računalnik. Ob navezi z dodatkom ThinkPad Tablet Dock lahko uporabniki na tablico priklopijo zunanji zaslon, miško ali Bluetooth tipkovnico. Za ThinkPad 10 je na voljo tudi tipkovnica iz ultratankih računalnikov, ki še olajša prehod med pisarniškim računalnikom ter tablico. Ovitek Quickshot Cover pa poskrbi, da je zajem fotografij nadvse enostavno opravilo, saj zavihek robu ovitka samodejno sproži aplikacijo za zajem fotografij, ki jih nato zajame kamera ločljivosti 8 milijonov pik.

“Poslovni uporabniki si želijo vsestranske naprave, ki se zna prilagoditi njihovemu življenjskemu slogu in hkrati nudi brezkompromisno produktivnost v pisarni in na terenu. Nova tablica ThinkPad 10 združuje vrsto poslovnih funkcij z edinstvenimi načini rabe tablice in tako uporabnikom postreže z edinstveno izkušnjo pri delu, zabavi ali ustvarjalnosti v praktično vseh okoljih. Že prvi dotik ThinkPad 10 da uporabniku vedeti, da ima opravka s kakovostno napravo,” je povedal direktor oddelka ThinkPad v družbi Lenovo Luis Hernandez.

Opremljena s kopico poslovnih funkcij in dodatkov tablica ThinkPad 10 premore digitalno pero izjemne natančnosti, ki omogoča naraven vnos besedil in risanje. Tablica poganja operacijski sistem Windows 8.1, opremljena pa je z do 4 GB delovnega pomnilnika in do 128 GB prostora za hrambo podatkov. Klasično brezžično povezljivost dopolnjuje možnost povezovanja v mobilna omrežja 3G/4G LTE, ki poslovnim uporabnikom omogoča dostop do podatkov kadar koli in od kadar koli. Deseturna avtonomija tablice pa ustreza težjim delovnim urnikom.

Tablica premore tudi vrsto najnaprednejših varnostnih zaščit, vključno s čipom TPM (Trusted Platform Module) za enkripcijo podatkov ter bralnikom prstnih odtisov za biometrično zaščito. Upravitelji IT v podjetjih bodo cenili možnost enostavnega upravljanja povezav VPN, oddaljenega nameščanja in upravljanja aplikacij ter možnost preprečitve nameščanja aplikacij s strani uporabnikov.

Tablica ThinkPad 10 bo v Sloveniji naprodaj junija, njene cene pa se bodo začele pri 473 evrih (brez DDV).

www.lenovo.si


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Za več informacij so vam na voljo pri LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Francois Bornibus bo novi predsednik regije EMEA v Lenovu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več