Računalništvo, telefonija
06.07.2012 11:07

Deli z drugimi:

Share

Lenovo z zmogljivimi prenosnimi računalniki za omejene proračune

Družba Lenovo je osvežila svojo ponudbo prenosnih računalnikov družine B-Series. Ta označuje prenosnike, ki jih odlikujejo zmogljivosti in poslovno elegantna oblika, namenjeni pa so predvsem uporabnikom v majhnih in sredje velikih podjetjih ter domačim uporabnikom, ki iščejo odlično razmerje med ceno, zmogljivostmi ter kakovostjo prenosnega računalnika. Novinec, model B575e, ki je opremljen z najnovejšimi AMD-jevimi varčnimi procesorji z vgrajeno grafiko, namreč za 400 evrov nudi ogromno.
Lenovo z zmogljivimi prenosnimi računalniki za omejene proračune
Lenovo z zmogljivimi prenosnimi računalniki za omejene proračune

“Manjša podjetja so velikokrat v dilemi, kakšne računalnike kupiti. Pogosto si želijo le pravega razmerja med kakovostjo in ceno računalnika. Sedaj jim nakupno odločitev še olajšamo s cenovno dostopnim prenosnikom B575e, ki nudi dobre zmogljivosti in sodoben dizajn,” je povedal podpredsednik oddelka ThinkPad Edge v podjetju Lenovo Luis Hernandez.

Orodja in storitve za neprekinjeno poslovanje
Opremljen s 15,6-palčnim (39,6 cm) zaslonom visoke ločljivosti prenosnik Lenovo B575e uporabnikom omogoča dolgotrajno neprekinjeno delo. Vgrajen dvojedrni procesor AMD E-Series z integrirano grafiko ponuja odlične zmogljivosti, hkrati pa je tudi varčen. Baterija z eno polnitvijo nudi do 6 ur in pol avtonomije. Vmesnik USB 3.0 uporabnikom omogoča bliskovito hitre prenose podatkov med napravami, do 5 Gbps.

Upravljanje in vzdrževanje prenosnika je avtomatizirano in poenostavljeno, zanj skrbi rešitev Lenovo Solution Center. Ta ponuja tudi pregled nad stanjem računalnika, tako z vidika zmogljivosti kot varnostnih mehanizmov. Robustnejša notranja zasnova ohišja pa v navezi z naborom tehnologij Accidental Damage Protection skrbi, da nerodnosti in napake, kot so politje tekočine, padci, električni šoki ali poškodbe zaslona, ne bodo uničile podatkov in onemogočile dela. Poslovnim uporabnikom so na voljo tudi storitve, ki jim zagotavljajo hitro popravilo prenosnika ali uporabo nadomestnega prenosnega računalnika.

Ohišje prenosnika je sodobne oblike, ki izžareva eleganco in poslovno naravo. V notranjosti uporabnika razveseli prstom prijazna in udobna tipkovnica, ki z obliko tipk omogoča bolj natančno tipkanje, kar še olajša dolgotrajno delo s prenosnikom.

Prenosnik Lenovo B575e bo v Sloveniji naprodaj septembra, priporočene prodajne cene zanj pa se bodo začele pri 400 evrih.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Za več informacij so vam na voljo pri LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Francois Bornibus bo novi predsednik regije EMEA v Lenovu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več